Puan vermedi·408 syf.··Beğendi
···Okunma: 24 Haziran 2025 21:31 Bu kitabı okurken çok hüzünlendim, içim çok burkuldu. Yakın tarihe ilgi duyup Türkiye’nin son 25-30 yılı içerisinde gerçekleşen olayları, farklı bir perdeden görmek isteyen herkese tavsiye ediyorum. Okurken anladım ki bazı konularda hiç yol alamamışız. Aynı olaylar dönüp durmuş. Baskı ve sindirme yolu ile ortalığı yatıştırma ( sözüm ona susturma) gerçeklerin üstünü örtme çabası iktidarlar değişse de bir yöntem olarak baki kalmış.
Tüm bunlar olurken, değişim yaratabileceğine inanan yazar ve gazetecilerin günden güne nasıl umutsuzluğa sürüklendiklerini çok güzel ele almış.
Kurgu elbette var ama içimi en çok acıtan okuduklarımın gerçekten yaşanmış oluşuydu. Bu satırları okurken birilerinin bir yerlerde bizzat yaşıyor oluşu ne acı.
Umarım hayal ettiği güzel ülkede yaşayanlar oluruz.