Rota 14 günde aşk
#konusu
Nil, on iki yıllık ilişkisini geride bırakmış, aşka küsmüştür. Yeni hayatında kendine bir söz verir: Artık önceliği kendisidir. Ama arkadaşlarıyla çıktığı on dört günlük cruise tatili, bu dengeyi bozar.
Sinan, geçmişte yaşadığı büyük bir kalp kırıklığının izlerini taşıyan, sakin ve yalnız bir hayat sürmektedir. Sessizliği ararken Nil’le yolları kesişince, içinde sakladığı duygular canlanır. Ama bu yolculuk, sıradan olmayacaktır.
#yorumu
Yazarın kalemini ilk kez okudum ve açıkçası akıcılığı sayesinde kalemini çok sevdim. Nil ve onun her zaman yanında olan arkadaşları, bu dostluğu gerçekten hissettirdi. Kendimi Nil’in de o arkadaşları gibi arasında olmak istedim.
Kitap hakkında çok fazla detay vermek istemiyorum çünkü spoiler olur. Zaten tek kitap ve bence kesinlikle yazarın kalemiyle tanışmalısınız. Eğer tanıştıysanız da bu kitabını mutlaka okumalısınız. Ben çok sevdim akıcılığı sayesinde 1.5 günde bitirdim. Özellikle şu zamanlar için harika bir kitap diyebilirim. Deniz kenarında okunacak bir hikâye arıyorsanız, bu kitaba kesinlikle şans vermelisiniz.