Puan vermedi·384 syf.····Okunma: 26 Haziran 2025 19:24 Bu inceleme Anlaşma,Hata,Hesaplaşma,Hedef kitapları için toplu bir inceleme olacak.
Bu tarz kitapları okumayı pek sevmiyorum bu ara kafam yoğun olduğu için okurken anlamakla uğraşmayım eforsuz anlayayım hem de dizisi çıkıyor acaba kitapları nasıldır? Merakı ile başladım.
İlk kitap güzeldi Hannah sohbeti eğlenceli birisi Garret da gayet eğlenceli sorumluluk sahibi birisi onu da gayet sevdim. Çapkınlığını abartılı bulmadım. Hannah ile ilişkileri güzel gelişti. İkinci kitabı da beğendim Logan'a bayılmadım ama gıcık da kapmadım sorumluluk sahibi birisiydi hayatı amaçları fedakarlığı gayet güzeldi. Grace de çok bizden biri gibiydi arkadaşmışız gibi hissettim tatlıydı. Ve gelelim en sevmediğim kitaba Dean ve Allie bana aşkları(!) asla geçmedi Dean özellikle zengin z*ppe olarak lanse edilip aslında daha fazlası olduğu kanıtlanmaya çalışılsa da bence en başta nasıl anlatıldıysa öyleydi muhtemelen yolda görsem yüzüne bakmam. Allie ise normaldi ama Dean maalesef en az sevdiğim kişi oldu. Ve gelelim en green flag ve evlenilesi erkeğe Tucker ilk üç kitapta çok az geçtiği için ben onun çok sıkıcı olacağını düşünmüştüm çünkü genelde evdekileri doyurmakla meşgüldü (3.kitapta aslında sıranın onda olduğu anlaşılıyordu) Ama gerçekten sabırlı ve bence en sorumluluk sahibi ve en aklı başında kişi oydu en çok onu sevdim. Sabrina ise kimseye muhtaç kalmayım düşüncesi ve biraz da birilerinin hayatını mı mahvediyorum korkusundan her şeyi fazla üstüne alan birisiydi. Okurken nolur şunu da Tucker'a pasla diye düşünsem de onu anlıyorum benim de tarzım onun gibi yardım alma kendin hallet felsefesine sahibiz ve maalesef çok yorucu. En iyi karakter gelişimlerinden birisi de şüphesiz Sabrina'nındı Hatta 4.kitap bence en hayatın içinden hissettiren Sabrine ve Tucker'ın duruma göre şekil alışını en güzel işleyen kitaptı. Garret ve Logan'ın kendilerini keşfetmesi,büyümesi güzeldi ama Tucker bambaşkaydı. Dean'da pek gelişme göremedim.
Böylece serinin en sevdiğim ikinci kitabı olduğunu söyleyebilirim (ilk kitap en sevdiğim çünkü merak ettiriyordu ve ilk kitap olduğu için en özgünü oydu diğerleri bir süre sonra tahmin ediliyordu.)
Anlaşma 5/5>Hedef 5/5>Hata 3/5>Hesaplaşma 2/5