Zaten ilk kitabın sonundan dolayı ayrı kalmıştık ve okumaya başladığımdan itibaren sürekli yan yana gelmelerini bekledim. Sürekli ama ve heyecanım hiç sönmedi, hiçç!! Hani savaşa hazırlık süreci içindeler ama savaş o kadar umrumda değildi ki, sadece yan yana gelsinler ve ben onları okuyayım istedim..
Kitabın dilii, bence hayran olunası cinsten Kelimelerin büyüsü var gerçekten.. Roman bir yerde “silah ya da bomba kullanmayı bilmiyorum ama benim de kelimelerim var” demişti.. Çok etkilenmiştim çünkü buna çok inanan biriyim
Attie.. Aşığımmm ve Tobias.. İkinci kitapta girdi ama ikisine bayıldım, enerjilerini çok sevdim ama eksik hissettim. Keşke daha detaylı ve daha fazla okusaydık..
Gerçekten sevgimi çok fazla cümleyle anlatabilirim ama sığdıramam, çok seviyorum ve çok sevdiğimi de kayırırım.. Kusur görsem bile görmemiş gibi davranırım çünkü bağ kurduğum zaman umrumda olmazz ya da batmaz.. Bu seri de öyle ve bir puan kırarken bile içim acıdı yemin ederim ama biraz eleştirim var.. MALESEFF VAR OF REBECCA!! skdksmmsösös
Son kısımları aceleye gelmiş gibiydi ama mutsuz sonla bitecekmiş gibi ilerledi ki bir bölümün sonunda kalbim durdu!! KORKUDAN AĞLADIM YEMİN EDERİM!! Her neyse..
Savaş başladığında az görünen karakterlerin bile o an ne yaptığını okuduk ve o kısımda film izliyormuş gibi hissettim inanılmaz güzel bir histi
Burdan sonrası Spoilerrr️️
Ya o kadar ayrı kaldıkk kiii, yani o kadar ayrı kaldıkkkkk kiii.. Çok sinirliyim gerçekten.. Belli bir yerde Roman hatırladıktan sonra hep şeyi bekledim, yan yana plan yapmalarını ve o şekilde hareket etmelerini ama asla bunu göremedik ve gerçekten inanılmaz üzgünümm, inanılmazz!!
Savaşa hazırlanmamız uzun sürdü mesela ama savaşın en kritik anı iki saniye de bitti, sonrasında İris’in yaptığı bir sahneyi de mesela okumak isterdim bence baya ikonik bir sahneydi ama sadece “İris böyle yapmıştı” diye geçti, neden yani ?
Mesela bu seri 3 kitaplık bir seri olsaydı ve bu ara kitap olsaydı, kusursuzdu!! Gerçekten takılmazdım hiçbir şeye ama değildi maleseff..
Mutsuz son değildi ama mutsuz sonmuş gibi hissediyorum çünkü istediğim o sonu alamadım ve bitirince hayal kırıklığı hissettimm Bir iki detaya daha takıldım ama bunlar enn olanlardı.. Ciddi anlamda üzgünüm yazarın bana 9 verdirdiği için skxkxklz AMAAA HER ŞEYE RAĞMEN İNANILMAZ KEYİF ALDIM VE ONLARI ÇOK SEVİYORUM