2025 122. kitabı
ROMAN ÜÇLEMESİ . Haftaya oldukça farklı bir kitapla başlamak istiyorum . Üç kitabın tek ciltte toplanması ile bizlere sunulan #romanüçlemesi . √ Erotik Poetika √ Orhan Pamuk'a satmak istediğim roman √ Diorama Ayrı okunabilen, fakat birlikte okunduğunda puzzle parçası hissi uyandıran üç kitap. #erotikpoetika , Kabanlardan T. ve İsmail P. üzerinden ilerleyen, ölüm, yazım ve erotik bir bağlamla bütünleşerek dikkat çekiyor. Tensellikten farklı bir cinsellik sunuyor bizlere, sözcüklerin cinselliği. #orhanpamukasatmakistediğimroman, yazar olma isteği isminden de belli olan bu kitapta #eccenovel , #eccehomo ve #eccevivet olmak üzere kendi içinde üç bölüm yer alıyor. #diaroma ise üçlemenin en uzun ve en ilgi çekici olanı. Yaşamdan ölüme bir yolculuk!! Farklı teknikler, farklı uygulamalarla yer yer zorlayan okuma, ilgiyi ayakta tutmayı beceriyor . Sakin bir kafayla okunması tercih edilmeli ki, edebi şölenin keyfine varılsın. Klasik bir okuma bekliyorsanız, baştan söyleyeyim hiç başlamayın kitaba. Fakat farklı bir okuma isteyenler içinse nokta atışı bir #öneri sizlere. Okurken sürekli yeni bir oyuna girmiş hissi uyandıran, katakterlerin farklı bir kimlikle bütünleştiği, metinlerarası oyunlara gebe ve çeşitli yazım teknikleri ile zekamızı zorlayan bir okuma. Klasik roman formuna meydan okuyan bu kitabı okuyun arkadaşlar. Keyifle. .
Roman ÜçlemesiTugay Kaban · Yedinci Kat Yayınları · 202518 okunma