#iskenderpala kaleminden @kapiyayinlari nın bizlerle buluşturduğu #A71 eseriyle geldim. Yazar bu eserde çizgisinin dışına çıkıyor ve bizleri gene harika bir okuma serüveninin içine çekiyor. Neler yok ki?
Zamanda yolculuk, dervişler, kuklalar, gelişen teknoloji,gizli oluşumların baş kahramanı üst akılların bulunduğu localar derken 320 sayfa kahramanımız A71 namıdiğer Joseph veya Yusuf'un macerası ile akıp gidiyor.
Yusuf kendine yüklenen misyon ile bindiği uçağın çöle düşmesi ve sonrası karşısına çıkan gönül gözü açık insanların yardımı, ardındaki gizli örgütün peşinde olduğu bellekle yolunu bulmaya çalışır. Kalbi, ruhu ve yaşadıkları onu nereye sürükleyecek?
Uçaktaki yol arkadaşı Cemile hayatında nasıl bir yer edinecek?
Hakikat ne?
Solucan deliği gerçek mi?
Keyifle okuduğum eseri tavsiye ederim
__
Kübra Kabakcı
#birkelimelikitapokuyoruz
"Zaman hem dost, hem düşmandı. Hem mazlum, hem zalim. Aktıkça köpüren bir nehir, durdukça kuduran bir şehir. Özlem ve Sevda'nın tuzağı. İyi ile kötünün, iyilik ile kötülüğün yolunu ayıran bir despot. Bazen rahmette zahmet, bazen zahmette rahmet. Hayırda şer, şerde hayır. Bütün bunlar zamanın kalple alakalı olduğunu da gösteriyordu; mutluluk ile çoğalıyor, keder ile yitip gidiyordu."