deniz temalı fantastik mi dediniz??
2025 32. kitabı
Okunma: 29 Haziran 2025 00:56
Selamlar sevgili 1000k okurlarii, bu türü okumaya yeni başlayanlar için 4/4lük bir kitap olan Mercan ve İnci TacıMercan ve İnci Tacı incelemesi ile geldim. İncelememde spoiler yok rahatlıkla okuyabilirsiniz<33 -İncelemem karakter odakli olacak- Çok azcık içerikten bahsetmek gerekirse; Saray teması Güçlü kadın karakter Deniz teması Nor'u aşırı sevdim hem çok güçlü bir kişiliği var hemde gerçekçi ve çözüm odaklı biriydi. Düşüncelerini okurken de bazı yerlerde cidden çok güldüm. Zadie de idare ederdi ama pek benim sevdiğim tarzda bir karakter değildi. ANNELERİNDEN TÜM KALBİMDEN NEFRET EDİYORUM. ciddi söylüyorum, kadının adını bile bilmiyorum ama cinnet geçirdim onu okurken. senin gibi anne olmaz olsun be kadın. Kızını ikizini kasten yaralamakla suçlaması yetmedi o sözleri de söyledi ya... Bu kitabı okuyanlar bana katılmaz belki ama ilk başta Sami ve Nor'u shiplemiştim- Şimdi öyle bir durumda değilim merak etmeyin. Kitap gerçekten güzeldi - özellikle yeni başlayanlar için-ancak kitabın ilk sayfalarından itibaren evren hakkında BİR ANDA cok fazla bilgi verilmesi(booktok'da bunun İcin kullanilan bir kelime vardi da unuttum aaaaaa)kafa karistiriciydi. +KİTAP baya yavas basladi, 150 sayfa falan seremoninin baslamasını bekledim cus. Talin'in Aslinda elci olmadiginin spoilerını yemıstım o yuzden sasirmadim. FAVORİ BOOK BOYFRIENDLERIME BİR KARAKTER DAHA EKLENDİ COK IYIYDI BAZI SAHNELERDE YATAKTA DELİ GİBİ ZİPLADİM. Nor&Talin iliski asssiri mukemmel uvey kardesinin aksine Talin harika otesi biri Ceren'den bahsetmek ile istemiyorum igrenc otesi biri, Nor ve Zadie'nin annesi gibi issiz insanlar seremoniyi bu kadar takarken Ceren'i gorunce "Her sey bu pislik icin miydi?" diye dusunmedim degil. Bu arada ben tek kitap saniyordum ama incelemeyi yazmaya baslamadan once Mercan ve İnci TacıMercan ve İnci Tacı serisi yaziyorduuu, bir kitabı daha varmis galiba ama marti cevirir mi bilmiyorum İnsallah diyelim. (diger kitabi:Kingdom of Sea and StoneKingdom of Sea and Stone) İncelemem bu kadardi ben cok sevdim sahsen kesin oneririm son 200 sayfa cok iyiydi ozellikle. Buraya kadar okuduysaniz cok tesekkur ederim, keyifli okumalar diliyorum:))) Mara RutherfordMara Rutherford
Mercan ve İnci TacıMara Rutherford · Martı Yayınları · 2023105 okunma