o zaman danssss
Hiç tübitak da araştırmacı aday kadın ve eski sevgilisinden 15 gün önce şiddet görmüş bu der misiniz :))) saçmalamak güzeldir
1 +1'leme
29,4bin Gösterim
Şiddet için üzgünüm ama gerçekten biz saçmalıklardan kaçıp buraya sığınıyoruz...burada da böyle videolar görünce umudum tükeniyor:)
Buket
Serap Hanım üzgünüm bnde böyle olmasını istemezdim destek alıyorum burdan keşke paylaşmasaydım ama iyi geliyor çünkü ailemden destek çok alamıyorum
Öncelikle Tübitak da araştırmacı adayı oluşunuzu tebrik ediyorum 🙏🏼 umarım hedeflerinize ulaşırsınız 2. Olarak tüm bireylerin kız, kadın,erkek farketmez kendini savunacak kadar ilgi duyduyu savunma sporlarına yönelmesi gerektiğini düşünüyorum amacımız kimseye zarar vermek değil kendimizi tüm olumsuzluklarda savunmak Muay Thai 3 aylık disiplinli bir eğitim sonunda yeteri kadar kendinizi tehlikelerden koruya bilirsiniz bir şarkıda ben armağan ediyorum esenlikler youtu.be/BuEh5EVzRDg?si=...
Buket
İncilâ Nisâ TÜZÜN teşekkür ederim o mal hep diyordu senin gücün bana yetmez İzmir'de muay Thai ye yazilcam kendimi guclendiricem taktikler ogrencem 🩷🩷
Geçmiş olsun da kitap sayfasında bu video ile bağlantı kuramadım... Yine de dikkat edin kendinize, hayat değerli, ikinci bir hayat yok.
Buket
Aydın Beyhan siz ana temayı anlamaya çalışın videonun atılmasına değil burası da benim günlüğüm video atılma seçeneği olduğu için atabilirim illa kitap videosu olmasına gerek yok benim özgün paylaşımlarım tesekkur ederim her sey olacağına varır.tedbirli hayata devam her şey deneyim
Derim, zorba insanlar her yerde. Geçmiş olsun 💜
Buket
Semra YAPAL teşekkür ederim canım 🩷 zorbalari toplayıp tarlada capaya yollayacaksin ya da hapishanede egiteceksin 😄😄
Demeyiz gerçekten öyle bi gönderi olmuş bu..
🌷🩷😊
Kafayı sıyırmak gerek çoğu zaman, malum hayat bizden ötelerdeki insanlara değerimsi bir şey. 😵 Sansınlardıdıdı 😅😅
Buket
Wiiss.. 😃😃 doğru baska türlü çekilmez bu hayat