Puan vermedi·177 syf.····Okunma: 01 Temmuz 2025 00:14 Konusu: Tutkulu bir aşk ve kumar tutkusu bir arada anlatırken insan ruhunun derinlikleri de büyük bir güçle sergilenmiştir.
İnceleme: Kitabı daha farklı hayal etmiştim ama Dostoyevski yine ustalığını konuşturmuş. Konu beklediğim şekilde değildi ama yine çok etkileyici ve dolu doluydu. Tutkulu bir aşk ve kumar tutkusu arasındaki o çizgiyi çok güzel işlemiş. Karakterlerin psikolojisi de bu çizgiyi destekliyordu. Kitap kısa olduğu için hemen bitti ve bu beni üzdü. Dostoyevski’den dolu dolu sayfalarca betimlemeler okumaya alışkın olduğum için bu kitap kısa olunca tuhaf geldi.
Keşke biraz daha uzun olsaydı. Çok fazla keyif alarak okuduğum bu kitabı kesinlikle sizlere de tavsiye ediyorum ve keyifli okumalar diliyorum.