·283 syf.····Okunma: 30 Haziran 2025 23:19 Öncelikle şunu söylemeliyim ki akıcılığı müthiş düzeyde,nasıl bittiğini anladığımı söyleyemem.Okumakta zorlananlar için iyi bir seçenek olacaktır.
Kitabın konusu, Dünya'ya ilke kez ve bir görev için gelen uzaylının yaşadığı ve hissetiklerinin temelinde insan tanımı.Kitapta çelişkilerin olduğu bazen ise anlamsız bulduğum noktalar oldu tabiki.Ama genel olarak beğendim diyebilirim.
"Bizler hayatın akışına o kadar kapılıyoruz ki aslında kim olduğumuzu,ne olduğumuzu veya ne olmak istediğimizi unutuyoruz.Öfkelerimizi,kaygılarımızı, endişelerimizi artırarak taşıyoruz içimizde.Sevgiye,huzura,umuda yer bırakmayacak kadar dolduruyoruz içimizi.Sonra hayatın bir bölümünde tıkanıyoruz aniden,hayatı sorgularken buluyoruz kendimizi, hayatın biz demek olduğunun farkında olmadan.Kayboluyoruz hayatı sorgularken.Sonra bu döngü içinde dönüp duruyoruz.Bir bakıyoruz hayat bitmiş,biz bitmişiz.İşte bu yüzden endişe yerine sevgi biriktirin içinizde,umut edin.Hayat budur aslında;sevmektir bir yerde kendimizi, insanları, dünyayı.." Kitapla kalın:)