2025 77. kitabı
Benim için aranılan taze romantik komedi kitabı işte budur, aşırı çok net .com falan filan.:))) Çok fena bir espri oldu ama olsundu, kitaptaki espriler ufkumu açtı neticede ortaya çıkan bu.:)) Neyse kitaba bayıldım, çok bayıldım, pek bayıldım. Yazarın yazım tarzının hafifliği, komikliği ve sıcaklığı bana Sophie Kinsella nın ilk kitaplarını hatırlattı ki onun kitaplarına zaten aşırı bayığımdır. Komik, sevecen, tatlı, smutsuz, adeta bir sevgi pıtırcıklığı hissiyatı sunan, çok tatliş bir romcom idi. İç sesleri aşırı komik olan, ünlü ama fena yalnız ve bitik olan, tatlı mı tatlı bir şarkıcı kızımız var. Herkese huysuz gözüken ve davranan ama aslında fazlasıyla sahiplenici ve koruyucu olan, komik ve olabileceği kadar tatlı olan bir turtacı oğlumuz var. Eee birde herkesin aşırı meraklı olduğu, birbirlerini ezelden beri tanıyan küçük, sıcacık bir kasaba halkı ve aile bireyleri var. Daha da ne olsundu. Benim romcom ihtiyaç listemdeki tüm check ler ok konumunda. Kalkışa hazırız kaptan.:)) Bol bol tebessüme hatta yer yer kahkahaya düştüğüm, neydi fiyakalı adı "slow burn" bir romance idi kendileri.(yeni nesil etiketler en sevdiğim) Yani demem o ki; çok sevdim, pek sevdim, baya sevdim.♡
Kitap Yorumu
Roma TatiliSarah Adams · Go! Kitap · 2024366 okunma