···Okunma: 02 Temmuz 2025 01:28 ѕαяαн вαιℓєу }{ кαяαиℓıк gσ̈ℓ
Merhaba, bugün @thekitapyayınları ndan #karanlıkgöl paylaşımı ile geldim. Sarah Bailey kaleminden okuduğum ikinci kitap oldu. Daha önce de #evarkadaşı kitabını severek okuduğum yazarın bu kitabı bana daha yoğun geldi.
Kurgu zamana yayılarak ince tasarlanmış bir polisiye gerilim. Aksiyonu düşük fakat karakterleri üzerinden gizem ve gerilim temposu son sayfaya kadar devam ediyor. Özellikle okurken biraz olayın akışına giderken bir anda karakterlerin günlük hayatlarının temposunu soluyorsunuz. Ki bu arada Gemma sağ olsun şaşırtıcı yaşam döngüsü ile epeyce dikkatimi çekti. Lakin kurgu kendi gizemini her an hissettirdi. Birde o sonu okuduğunuzda işte bu diyorsunuz. Ama sabırla ve adım adım öğreneceksiniz.
Bence polisiye gerilim sevenler bu kitabı kaçırmamalı!!!
Rosalind Ryan Avustralya nın küçük ve sakin kasabasında lisede tiyatro öğretmendir. Gençliği ve güzelliği ile hâlâ herkesin ilgisini çeken bir kadındır.
Gemma Woodstock ihbar aldığında olay yerine ekibi ile intikal eder. Gördüğü manzara ise onu hem şok eder hemde geçmişe götürür. Gölde ölü bulunan kadın liseden arkadaşı Rosalind dir. Güller içinde bulunan ceset tam bir muammadır. Gemma gecmisi ile yüzleşmek zorunda kalacağı bu davayı bile isteye alır.
Rosalind zengin bir aileye sahip iken neden bu basit bir hayat yaşıyordur? Rosalind in otopsisinde ortaya çıkan gerçek nedir? Gemma nın yüzleşmek zorunda kaldığı geçmişi neler saklıyordur?
Ters köşe sonu ile mükemmel kurgulanmış bu kitabı soluksuz okuyacaksınız.