CİLLİAN&UNA
2025 63. kitabı
Okunma: 02 Temmuz 2025 13:13
İkinci kitabı birincisinden daha çok sevdim açıkçası. Konu ve karakter olarak bana daha çok geçti. Yazarın tek sıkıntısı duygusal bağı işleyememesi olabilir. Nefreti çok güzel işliyor, olay örgüsünü güzel işliyor, anlatımı akıcı, insanı sıkmıyor fakat karakterlerin duygusal bağının işlenme süreci konusunda biraz sıkıntı yaşıyoruz. Yani evet birbirlerinden hoşlandıklarını görüyoruz falan ama çok aniden birden bire aşık olduklarını anlayıp birbirlerine itiraf ediyorlar. Yani bir kavga, bir kıskançlık, bir duygusal bağ görsek o süre zarfında çok daha içimize işler gibi düşünüyorum. Onun dışında dediğim gibi konu ve karakter olarak bu kitabı birincisinden daha çok beğendim. Bu kitabımızda, yaş farkı ve anlaşmalı evlilik var. Ama yaşlar büyük yani kızımız yirmi beş adamımız kırk bir yaşında.Öncelikle Cillian'ın deliliğini sevdim. Özellikle sevdiği kadın için yaptığı o şey... onun için onun intikamını alması istemese dahi hak edilmiş bir şeydi. Ve birde kız kardeşi için yaptığı şey var tabi. Yani Cillian'dan boşuna korkmuyorlarmış haklılar adam tam bir psikopat :D ama Una'ya da hayran kaldım kesinlikle. Çok güçlü bir kadın karakter. Cillian'a kafa tutması, onun ne kadar psikopat biri olduğunu bilmesine rağmen onunla korkusuzca savaşması, vazgeçmemesi... içindeki o ruh kesinlikle hayran olunasıydı. Baskı ve tehdit altında bile olsa her şeye rağmen dik durdu. Herkesin yaklaşmaya dahi korktuğu birine korkusuzca defalarca savaştı. E tabi aşkta kazanan olmaz iki tarafta o savaşta yenildi -her anlamda :D - Kitap hakkında olumsuz düşünce ve hislerim yok açıkçası. Ben seriye devam etmeyi düşünüyorum. Tereddüt edenler bir şans verebilir ama beklentilerinizi çokta yüksekte tutmayın tabi. Serinin diğer kitaplarında görüşmek üzere. Yazarın eline,emeğine,kalemine sağlık. Okuyacak olanlara şimdiden keyifli okumalar. Çokça kalp>>>>>>>
Vicious HeartsJagger Cole · Independently Published · 202323 okunma