Dark Hearts 2, A Dark Enemies To Lovers Mafia Romance

Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce

2023 136. kitabı
Okunma: 13 Mayıs 2023 20:37
Serinin ilk kitabını bulamayıp ikinci kitaptan başladığım için karakter yogunluğu ile boğulduğum yeni bir yazarın mafya romance kitabı kendileri . Dil anlatım akıcılık gayet iyi çok uzun zamandır yazarı gözüme kestirmiştim . Fakat uyarayım çok sert açık seks sahneleri var . Yani ana çift bazı sert sadist cinsel istekleri olan ve bunu iki rıza gösteren yetişkin olarak uygulayan tipler . Kadın karakterin en manyak sahnelerde bile şarşar olması canımı sıktı sadece :D gerçi oda geçmişi ve travması ile ilgili ama yani bazı yerlerde bir dur kadın oldum :P Cillian 41 yaşında nefis bir yaratık Kildare Ailesi'nin başı ve kelimenin tam anlamıyla net bir psikopat . Bunu düzgün kullanmak için kendini eğitmiş aklıma direk V.F. Mason kitaplarında taptığım psikopat katiller geldi tam onlar gibi . Una Kildare ailesinin ölmesini isteyen ( özellikle Cillian öncelikli olarak ) ve bu aile tarafından öldürülmüş bir manyak canavarın kızı. Kızın geçmişini okuduğunda insanın kanı çekiliyor . İkizi olan erkek kardeşi ile bir noktada birbirlerini kaybedince ve tanımadığı bilmediği biri kıza ya kardeşini öldürürüm ya dediklerimi yaparsın diye baskı yapınca . Kız bu öldürme görevini kabul ediyor mecburen . Şimdi konu ayrıntılı çok uzun anlatmanın manası yok . Kız adama bir özel kulüpte yaklaşıp tam seks yaptıkları anda saldırıyor . Ve bıçaklıyor kaçıyor adam ölmüyor ve kızı buluyor tabi :D Sonrası tonla olay ama güzel bakın gayet akıcı çift birbirine cuk çünkü her ikisi ayrı tarz psikopat aslında . Ve seks sahneleri yakıyor yazar ne yazmış arkadaş :D Kadınına dokunan herkesi öldürecek gerçek bir psikopat kahramanın ve sevdiği kişiler için birçok kez öldürme girişiminde bulunan bir kadın kahramanın etrafında dönen heyecan verici karanlık bir mafya romantizmini seviyorsanız buna
2026 46. kitabı
Günahların işlendiği kulüp Venom'a gelen Cillian'ın dikkatini bir kadın çekmiştir. Hayatında hiç yapmayacağı bir şey yapar ve kadını alıp özel odaya götürür fakat götürdüğü kadın onun düşmanıdır ve Cillian'a bir bıçak darbesi hediye eder. Kitabı hiç yorumlara bakmadan okudum o yüzden şaşırdığım çok şey oldu. Una'nın gerçek kimliğini öğrenince beklediğim bir şey değildi ve kitap sonuna kadar bence beklenilmeyen şeyler yaşandı. Yazarın bu yönünü çok seviyorum kesinlikle kitap sonuna kadar bir tahmin imkanı vermiyor bize. Gizem gerilim aksiyonu bence çok güzel yazıyor. Ağır bir darkrom, bu yazarı herkesin okuyabileceğini düşünmüyorum o yüzden bu tür darkrom kitaplarına alışık olanlar okumalı. Cillian merak ettiğim bir karakterdi aralarındaki duygusal yoğunluk benim istediğim gibi değildi açıkçası biraz beklentimin altında kalan bir kitap oldu.
CİLLİAN&UNA
2025 63. kitabı
Okunma: 02 Temmuz 2025 13:13
İkinci kitabı birincisinden daha çok sevdim açıkçası. Konu ve karakter olarak bana daha çok geçti. Yazarın tek sıkıntısı duygusal bağı işleyememesi olabilir. Nefreti çok güzel işliyor, olay örgüsünü güzel işliyor, anlatımı akıcı, insanı sıkmıyor fakat karakterlerin duygusal bağının işlenme süreci konusunda biraz sıkıntı yaşıyoruz. Yani evet birbirlerinden hoşlandıklarını görüyoruz falan ama çok aniden birden bire aşık olduklarını anlayıp birbirlerine itiraf ediyorlar. Yani bir kavga, bir kıskançlık, bir duygusal bağ görsek o süre zarfında çok daha içimize işler gibi düşünüyorum. Onun dışında dediğim gibi konu ve karakter olarak bu kitabı birincisinden daha çok beğendim. Bu kitabımızda, yaş farkı ve anlaşmalı evlilik var. Ama yaşlar büyük yani kızımız yirmi beş adamımız kırk bir yaşında.Öncelikle Cillian'ın deliliğini sevdim. Özellikle sevdiği kadın için yaptığı o şey... onun için onun intikamını alması istemese dahi hak edilmiş bir şeydi. Ve birde kız kardeşi için yaptığı şey var tabi. Yani Cillian'dan boşuna korkmuyorlarmış haklılar adam tam bir psikopat :D ama Una'ya da hayran kaldım kesinlikle. Çok güçlü bir kadın karakter. Cillian'a kafa tutması, onun ne kadar psikopat biri olduğunu bilmesine rağmen onunla korkusuzca savaşması, vazgeçmemesi... içindeki o ruh kesinlikle hayran olunasıydı. Baskı ve tehdit altında bile olsa her şeye rağmen dik durdu. Herkesin yaklaşmaya dahi korktuğu birine korkusuzca defalarca savaştı. E tabi aşkta kazanan olmaz iki tarafta o savaşta yenildi -her anlamda :D - Kitap hakkında olumsuz düşünce ve hislerim yok açıkçası. Ben seriye devam etmeyi düşünüyorum. Tereddüt edenler bir şans verebilir ama beklentilerinizi çokta yüksekte tutmayın tabi. Serinin diğer kitaplarında görüşmek üzere. Yazarın eline,emeğine,kalemine sağlık. Okuyacak
2025 57. kitabı
ay bayıldım bu kitabaaaaa! İlk kitaba göre kesinlikle daha çok sevdim. Smut fazla olur sanmıştım ama gerçekten ilk kitaba göre baya azdı ve karakterlerin arasındaki bağı daha çok gördük, bayıldım! İlk kitaptan bilenler bilir, bir katil var; Seamus. Bu kitapta da adamın ikiz çocuklarından biri olan Una’nın, ikizini kurtarmak için babasının katlini öldürmeye çalışmasını okuyoruz. Una, ilk gece cillian’ı geörkten yaralıyor ve hatta öldü sanıyor ama ilk gece bunların arasında bir şeyler geçtiği için Cillian’dan hoşlanıyor. Una’yı yöneten bir ses var, ikiz kardeşini kurtarmak için zorla yaptırıyor. Cillian, ölmeyince de Una’nın peşine düşüyor ve sonrasında evlenmeye karar veriyor dösodmfjd. Dediğim gibi aralarındaki bağ çok güzeldi ve okurken onu hissettim. Una, yaralı bir kadın ve Cillian gerçekten onunla bebeği gibi ilgileniyor. Una’yı asla zorlamadı ve hep onun yanında oldu. Una’ya çok çok üzüldüm… yaşadıkları çok ağırdı. ve çok cesur bir kadındı. Cillian’ı öldürürken bir kere bile düşünmedi dlsmdldkd ve Cillian gibi güçlü birini öldürüyor. Cillian’da kırklı yaşlarında, aralarında yaş farkı vardı ama böyle abartılı değildi. İkisini de çok sevdim, keşke biraz daha uzun olsaydı… bu kitap seriye olan ihtiyacımı arttırdı ldmsls.

Jagger ColeYazar · 0 kitap
A reader first and foremost, Jagger Cole cut his romance writing teeth penning various fan-fiction stories years ago. After deciding to hang up his writing boots, Jagger worked in advertising pretending to be Don Draper. It worked enough to convince a woman way out of his league to marry him, though, which is a total win. Now, Dad to two little princesses and King to a Queen, Jagger is thrilled to be back at the keyboard. When not writing or reading romance books, he can be found woodworking, enjoying good whiskey, and grilling outside—rain or shine. You can find all of his books at jaggercolewrites.com