·358 syf.·
2025 5. kitabı
Holly Jackson
8.9/10 · 1.752 okunma
elif kilic
dila gel okuyalim diyince hemen tamam dedim!! enstituyle es zamanli gitmeye calisicam ama kazak ormeye basladim ve obsesif manyak hasta oldugum icin kocaman kazagi 4 gunde falan tamamlicam resmen😃😃 sadece kollari kaldi, bugun ara verdim kollar yarina kalsin kitap okicam
elif kilic
bu arada bu kitabi ingilizce okumadigima (direkt seriyi) bayagi pismanim cunku yapilan sakalar tam cevrilememis ingilizce kelime sakalari ve tadini aldirmiyo tam maalesef,, ve orada bi saka yaptigini hissediyorsun, o an kafan basarsa arka plani anliyorsun da ama bazen cok havada kaliyor. biraz inheritance games gibi bence🤔🤔 onu direkt ingilizce okumustum ve iyi ki oyle yapmisim demistim bitirince cunku yapilan kelime oyunlarinin haddi hesabi yok ve cevirisi nasil bana guvence vermiyor
ilk kitaba 10 verdigim icin pismanim, cunku o 10sa bu 20dir
ya ben gerizekaliyim bu seriyi okudugumda "İyi kiz, kotu SON" oldugu icin kitabin adi, bunu son kitap İyi Kız Ölüme Çok Yakın'ı ikinci kitap sanmistim😌bu olaylar ne ara oldu diye diye bitirdim yanlis siralamayla
elif kilic
OHA COK KOTU OLMUS COK UZULDUM SU AN😭😭 kendine hakaret etme ama gayet mantikli bakis acisi
elif kilic
luke'un 900 pound borc olayini ne zaman ogrendik bu kiz bize soylenmis gibi davraniyor ama hic denilmedigine cok eminim acaba hafizam sandigimdan daha mi kotu,, ama luke'u o ana kadar gordugumuz tek sahneye baktim orada dememis hayirdir yani