2025 145. kitabı
Hücre Gizem Canver Tek suçu soru sormak ve düşüneceklerini insanlara çokça aktaran Emrah ın bu durumundan insanlar,pek hoşnut olmazlar.Emrah ta,on altı yaşındayken kendisini zihin hücresine hapseder. Herkes Emrah ın meczup olduğunu düşünür.Kitabın ilk sayfalarında bolca Emrah ın kendisini sorguladığına şahit oluyoruz arkadaşlar. Kendisine bu süreçte yakın arkadaşı Zilan destek olur.Zilan karekterini de ilk bölümlerde hayali arkadas olarak düşündüm.İlerleyen sayfalarda Zilan ile ilgili aklıma takılan soruların cevabını aldım. Emrah, Zilan sayesinde kendini toparlar.Yıllardır büyük bir aşkla sevdiği ilkokul arkadaşını bulmak icjn yola koyulur. Mehtap ile yolu kesiştiğinde Mehtap ın, Emrah ın aşkını ne cevap vereceğini merak ederek okudum kitabı Bu arada oyunculuk yapan Mehtap,Amerika ya gider.Robert Cast Ajansında deneme amaçlı pozlar verir.Hangi film ya da diziye uygunsanız biz sizi çağırıp anlaşma yapacağız derler ama hiç tanımadığı kişilerle ertesi gün gazete ve dergilerde boy boy resimlerini gördüğünde şoka uğrar. O fotoğrafları gören Emrah ne yaptı? Ailesi Mehtap a nasıl bir tepki verdi? Yıllar sonra Emrah ın Mehtap ı bulmasına kim vesile oldu? Mehtap da ilk gördüğünde Emrah ı tanımış mıydı? Mehtap ı kotu niyetli ajans sahibinin elinden kimler kurtarmıştı? İnsanın bir öfkeyle neler yapabileceğini ,kıskançlığın insanı ne hale getireceğini uzelerek okuduğum bir kitaptı. Büyüklerimiz boşa söylememiş.”Keskin sirke küpe zarar“diye. Kalın sağlıcakla @hucre2025 @gulayinkitaplari #okuyanteraziokuyor #okuyanterazi
HücreGizem Canver · Almina Kitap · 202516 okunma