Kitapta öğreneceğimiz çok şey var kendinizi yer yer bulacağınız yer yer sorgulayacağınız. Mesela ilgimi çeken noktalar arasında tıp terimler olarak Distimi, bireyin uzun süreler üzüntü, içe kapanıklık, melankoli, aşırı bilinç, sevinçten yoksunluk ve kişisel yetersizlikten dolayı endişe durumlarını hayatında alışkanlık haline getirmesi sürecine verilen, kronik depresyon durumuymuş , birçok psikolojik terim var kitapta , agorafobi Agorafobi kişinin kendini güvende hissettiği ortamlar dışında bulunması ile gelişen bir anksiyete bozukluğuymuş . Açık alanlardan, kalabalık yerlerden uzak durma, evde tek başına kalmak istememe gibi durumlar görülürmüş,belirtileri ,kaygı çarpıntı sürekli idrar gelmesi benim aklımda kalan terimlerden bazıları , psikolojide yer edinen bazı terimler , mesela kintsugi tekniği Japon felsefesi Japon felsefelerini severim bi çok psikoloji kitabında da geçer Japon felsefesi .Anı anda yaşamak üzerine , anın tadını çıkartmak üzerine hem oyunlar hem aktiviteler de geliştirmişler ,burda da kintsugi tekniğine değinmiş yazar . kusurların olduğu gibi kabul edilmesi anlayışına dayalıdır,artık değersiz gördüğün herhangi birşeyin aslında farklı bir açıdan baktığında onun sana çok şey katacağını görebilirsin ,bazı insanlar yaşadığı acıyı kabullenmek yerine yıllar geçsede direnç göstererek kabul edemez yani biyerde kabullenmek huzurun en büyük anahtarıdır diyor,ve size psikolojik sorunlarınızla nasıl başedeceğinizle ilgili tüyolarda veriyor yazar . Öğreneceğiniz çok şey var , okuyacağınız çok bilgi var