Emare-Pusula
2025 3. kitabı
Okunma: 04 Temmuz 2025 14:20
Herkese merhaba, size az önce bitirmiş olduğum Emare-Pusula kitabı hakkında düşündüklerimi paylaşmak istiyorum. Emare ağır psikoloji olan bir kitap ve 2. Kitabında daha fazla bilgiler öğreniyoruz, 3. Kitabı olan Emare-Maske ise olayların daha odaklı olduğu seridir, ağır psikoloji olduğu için pek bana hitap etmedi ama yinede güzel diyebilir miyim? Evet gayet güzel bir seri en çok merak ettiğim serisi ise Emare-Maske onada en yakın zamanda başlayacağım. (Spoi olabilir!) Prometheus olduğunu düşündüğüm birisi olarak aklıma nedense ilk Korhan geldi. Ama bir yandanda Korhan olduğunu düşünmüyorum çünkü Özge öldüğünde çok fena yıkılmıştı. Ama belki bu onun bir oyunudur bilemeyiz, pek emin değilim çünkü biraz sıkıcı geldiği için es geçmiştim bazı sayfaları. Son kısımda ise Minel'in Amcasının, Korel'inde babasının asılı olduğu sahnede çok şaşırdım. O sahnede ise şöyle yazıyor: Cüneyt Erezli'ye bunu yapan babam mıydı? Prometheus, korel Erezli miydi? İkisi de birbirlerini izlediler. Belki Prometheus Korel'de olabilir, en önemli yerlerde birden kaybolması şüphelendirici. Umarım doğru anlatabilmişimdir, ilk kez kendimi yazıya döktüm. Eğer bir yanlışım varsa düzeltin lütfen<3 Aslı Arslan #k:362290hsxs Hazal
Emare-PusulaAslı Arslan · İndigo Kitap · 20222,878 okunma