Sadie’nin hayattaki tek hedefi kardeşlerini bir arada tutabilmekti.
Henüz çocukken annesi gitmiş, babası ise alkol batağına saplanmıştı. Sadie, bir abla değil; bir anneydi. Üç işi birden yürütüyor, paten antrenmanlarına gidiyor, kardeşlerinin velayetini almak için mücadele ediyordu. Hayatında aşka yer yoktu. Tüm planı, bir gün daha ayakta kalmaktı.
Rhys ise buzun üzerinde doğmuştu. Üniversite hokey takımının kaptanı ve yıldızıydı. Ta ki o darbe alıncaya kadar… Beyin sarsıntısıyla hem oyunu hem güvenini hem de huzurunu kaybetmişti. İyileştiğini düşünse de, panik ataklar onu buzdan koparıyordu.
Ve bir gün, sessiz pistte yolları kesişti.
Rhys’in sarsılmış ruhuna Sadie’nin müziği dokundu.
Sadie’nin yalnızlığına Rhys’in kalbi…
İkisi de yaralıydı, birbirlerine ihtiyaçları olduğunu bilmeden iyileşmeye başladılar.
Aşka hazır değillerdi belki ama hayatın ortasında, kırık parçalarının arasında birbirlerini buldular.
⸻
Bu kitapta sizi neler bekliyor?
Travmalar ve iyileşme süreci
Buz hokeyi ve paten dünyası
Kardeşlerine kol kanat geren güçlü kadın karakter
Müzikle örülü bağlar
Yavaş yavaş gelişen içten bir romantizm
⸻
Yorum:
“Kararsız” tam anlamıyla kalp kıran ama aynı zamanda umutla saran bir hikâye. Rhys ve Sadie’nin bireysel acılarını okurken her satırda empati kurdum. Özellikle Rhys’in duygusal dönüşümü ve Sadie’nin kardeşlerine olan sevgisi beni çok etkiledi. Karakterler çok gerçekti, yan karakterler de harikaydı.
Spor-romantizm sevenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken, sıcacık ve iç burkan bir okuma. Peyton Corinne