KSK SIRADAKİ SÖYLEŞİ ETKİNLİĞİ
🗓️ 8 Temmuz Salı ⏰ 21.00 📍Google Meet / Kitap Simyacıları Kulübü Haziran ayının bonus kitabı, Güray SüngüGüray Süngü ’nün kaleminden çıkan İnsanın Acayip Kısa Tarihiİnsanın Acayip Kısa Tarihi idi. 130 sayfalık bu kısa roman, klasik anlatı yapılarına meydan okuyan, bilinç akışıyla ilerleyen bir iç yolculuk, içe yolculuk hikâyesi. Varoluş, kimlik, hatırlamak ve unutmak üzerine kurulu bu metin, ne tam anlamıyla bir roman ne de sadece bir karakterin hikâyesi-belki bir boşluk, belki de hepimizin içinde gezinen o “arayış” hali… Henüz başlamadıysanız kitabı okumaya ya da okumaya başlamak istiyor ama yetiştirmeyeceğinizi düşünüyorsanız, kitabı alıp ilk satırları okumaya başlamanız yeterli. Gerisi kendiğinden gelecektir. 8 Temmuz’da Güray Süngü’yü ağırlıyor, sorularımızı doğrudan kendisine yöneltiyoruz. Tüm ‘Simyacılar’ beğeni ve eleştirilerini yazarın doğrudan kendisine dile getirebilir. Gönlümüzce konuşuyor, bu kısa ama yoğun yolculuğu birlikte çözümlemeye çalışıyoruz. Kitabı okudum bitirdim diyenler kimler? Bu arayışa ortak olurken, hangi alıntıda kendinizi buldunuz? Yazarın diğer kitaplarından okuduklarınız var mı ve hangilerini okudunuz?
··1 alıntı·
2.248 Gösterim
Kitabı büyük ilgiyle okudum, değişik bir anlatımı var Yazarın anlatım zenginliğinden dolayı diğer kitaplarını da okumayı düşünüyorum
🌸
Bir İstanbul Beyefendisi ağırlamanın sevincini yaşayacağız.
🫶🏻
Kitaptaki; Haddini bilmeyene haddi bildirilir de kendini bilmeyene ne bildireceksiniz… Bana bazı insanlardan neden uzak durduğumu hatırlatan bir alıntıydı 👌
♥️
Veeeeeee 10, 9, 8.7,6,5,4,3,2,1...........are you readyyyyyyyyy
"... anlayacaksın zaten, ne yaşadığını bilmiyorsan kim olduğunu bilmenin bir faydası olmadığını." Heyecanla beklenen bir söyleşi daha..🤗🤍 İnsanın Acayip Kısa Tarihiİnsanın Acayip Kısa Tarihi Güray SüngüGüray Süngü Kitap Simyacıları KulübüKitap Simyacıları Kulübü
🧚🏼‍♀️