Kafamı vura vura okudum
·528 syf.·
Herkese selam, cidden bu kitaba bu kadar bağlanacağımı düşünmemiştim. Hazel noya’dan ilk defa kitap okudum ama yazım diline bayıldım. Betimlemeleri çok güzel yapıyor ve diyalog yazımında da bayıldım. Beni hiç yormadı. En büyük korkum karakterlerin toksikliğiydi ama ilk defa toksik olmayan çift gördüm. Hani kavga etseler bile çocuk gibi davranmıyolardı en azından. Genel bi konusunu geçeyim. Kitapta 4 farklı aile var bunlar mafya aileleri gibi hepsi başa geçmek için yarışıyorlar. Başrolümüz bengi elem ailesinin kızı ve kendisi babası tarafından saklanmış daha sonradan ortaya çıkıyor. Diğer erkek ana karakterimiz perva. Kendisi narbekov ailesinde yaşayan tek kişi ve bengiyle beraber çalışıyorlar. Ama bilirsiniz bunlar düşman aileler ve farklı ailedeki insanlar evlenemezler. Yani imkansız aşk QHWJWAKSKSK güldüğüme bakmayın bunlar beraberlik olmazlarsa çıldırıcam. Neyse kitap enemies to lovers ve lovers to enemies şeklinde ilerliyor. Yani tam mutlu oldum sonra yine çakıldım:x Ayrıca ailelerinin geçmişte yedikleri naneleri de okuyoruz. Hani bütünlük açısından iyi oluyo ama aileleri az değil yani. Ve en çok üzüldüğüm konu 20&21’in hikayesi. Bunlar perva ve odkan yani düşman aileler fakat eskiden en yakın arkadaşlardı. Üzülüyorum ya çünkü dostlukları cidden çok güzel. Aynı zamanda Odkan’ın başrol olduğu konrulun kafesi diye bir kitap var. Yazar basar mı bilmiyorum ama ona da yakın zamanda bakacağım. Olumsuz durumları tabii ki var mesela kız her şeyi çok tekrar ediyo hani tam oldu dedik yine başa döndürdü. Yani yazar bunlara slow burn diyo ama bence bu döngüden başka bişey değil. Artık ben çift kavgası değil mafya kavgası istiyorum bacım bana kaos ver birazcık. Ama entrika da çok var ya baya bi şaşırdığım konular oldu. Geneliyle çok beğendim kitabı kesinlikle bi şans vermenizi isterim. iyi okumalar<3
Duzah 1Hazel Noya · Ephesus Yayınları · 2025430 okunma
1.219 Gösterim
Ebrar ₊ ⊹
yazar bolumleri cok aralarla atıyo bu da diger cıldırma sebebim
Ya gerçekten çok güzel yazmışsın eline sağlık amaaa... ben bu yazarın diğer kitabını yarım bıraktım 🥲 çünkü aşırı sıktı ilk sayfalardan hep betimleme, anlatım okuduk, o yüzden korkuyorum biraz
Ebrar ₊ ⊹
Ay kuzum valla bası cok sıkıcı ama sonra akıyor valla💝
B.N.Ş26 damla okuyun la su kitabı🔫