2025 21. kitabı
Okunma: 08 Temmuz 2025 09:44
Allahım bu kadar pick me bir karakter olamaz ya hem cerrah hem de 41 yaşında ama tavırları tumblrgirl… Kitabı boşuna okumayın bir kadın hastasııı kaybediyor ilk kez biri masasında kalıyor sonra bunun kocası sağolsun peşine bir savcı yardımcısı takıyor sadece son 10 15 sayfada olay akışı iyi diğer kısımların size özetini geçiyorum kitap sadece şu cümleler arasında geçiyor sürekli aynı tekrar; *calebin yüzündeki Porto şarabı rengindeki lekesi, unutulmaz *pizza söyledik bişi yemek istemedim *annem portakallı ördek yapmış canım istemedi *annem günlerdir et pişirmiyor makarna yapmış yemedim *ameliyata gitmeden öğlen yemeği yemeliyim canım istemiyor *asistanım çok iyi bana kahve getiriyor *calebi bilerek mi öldürdüm diye tüm ameliyat sürecini baştan hatırlıyorum *calebi bilerek mi öldürdüm? *ameliyat videosunu izliyorum *caleb bunu haketti *kocam nasıl sürekli bu kadar güzel kokuyor tertemiz freshhh (uyan artık gerizekalı adam seni aldatıyor işte ofiste duş alıpta gelmiyor yanına) Şu cümleleri 40 kez peşpeşe okuyun kitap bundan ibaret zaten. Ayrıca kitapta yüzde 70 e gelene kadar melaineye ne olduğunu da söylemiyor bir türlü. Yani en beğendiğim kitaplara bile böyle uzun yazdığım olmaz ama damarlarım çekildi okurken o yüzden içimi kusmam lazımdı buraya kadar okuduysan teşekkürler
CerrahLeslie Wolfe · Orman Kitap · 0142 okunma