The Don serisinin ilk kitabı lanet olsun ki tekleme gidecek bir seri zannedip başladım meğer ilk kitabın sonra devamı olacakmış . Yani bunun belirtilmemesi büyük rezillik bence . Birde kitap korkunç bir noktada kaldı şimdi ne zaman çıkacağı belli olmayan devam kitabını bekle dur :(
Üstelik ben dil anlatım çift hepsini beğendim beğenmesem umurum olmayacaktı :P
Camilla Santore mafya ailesinde uygun bir gelin gibi yetiştirilmiş pek güzel bir kızımız . Bu eskiden beri tanıdığı arkadaş olduğu diğer bir ailenin oğlu ile evlenecek ayarlanmış bu olay . Tam düğün günü damadı en yakın kız arkadaşı ile seks yaparken görünce kız gelin odasından kaçıyor .
Alfonso Pontisello tam bir efsane tipini bile herkes bilmiyor beyaz tavşan diye lakabı var falan :P Bu hiyerarşinin en tepe ailesinin baş oğlu adam bir içim su tabi full dövmeler ile :D
Bu adamda ayarlanmış bir evlilik yapacak ve onunda evleneceği hatun git bunu aldat ki bu nasıl bir cürret bilemiyorum :D Adam kadınla evlilikten vazgeçiyor ve ailesi için ölüm emri veriyor . Fakat belli sebeplerden derhal gelin lazım sağ kolu Nico bizim kaçak gelin Camilla ile asansörde karşılaıyor . Kızı kolundan tutup Affons'ya getiriyor karşılıklı konuşuluyor bunlar evlenmeye karar veriyor . Bu noktada kız adamı sıradan bir Don zannediyor . Evlilik oluyor hatta bazı törensel durumlarla oluyor . Kızın ailesi ve kız adamın aslında kim olduğunu öğrenince şok oluyorlar .
Şimdi kız dik halleri olan bir hatun eyvah dedim can sıkacak ama öyle olmadı ve bunu çok sevdim. Bazı mantıklı isteklerini adama ne yaptı etti kabul ettirdi . Asıl olay kız kocasına bayıldı bunlar yatakta falan fişek gibiler ama adamın bazı şiddet kontrol sorunları var . Ve bunu bir kaç haftada bir yaptığı ağır bdsm seansları ile kontrol altında tutuyor .Sıkıntı adam karısına bayıldı ama bunu anlatamıyor ne bok yiyeceğini bilemez hale geldi . Sonunda anlattı kız onla adım adım bu olayı denemek istedi . Çünkü bu ihtiyaç için tam seks yapmasa bile başka bir kadına gitmesini asla kabullenemedi doğal olarak . Bunlar sonunda belli bir ayar buldu tam her halt yoluna girdi bunların düşmanlarından biri kızı kaçırdı . Ve hep hani son anda erkek kurtarır kadını burada olmadı . Kız üç gün manyak herifin elinde kaldı adam hem işkence yaptı hem tecavüz etti kıza kaç kere . Sonunda buldular ama tabi kız bitik hem vücut hem daha beteri kafa olarak .Adam nasıl karısına titriyor ama kız toparlanamıyor . Sonunda yapan herifi yakaladılar ve onun cezalandırılıp öldürülmesine bizzat kızda dahil olunca hatun toparlandı .Tam dedim ne güzel son sen kız hamile olduğunu anlamaz mı kimden belli değil şimdi çocuğu aldıramıyor kocasına söylemeye korkuyor.
Kocası ile yatmıyor adamın bdsm ihtiyacı yüzünden diğer kadına gideceği paranoyası ayrı kızda kaçtı . Al orada kaldı kitap hay dedim lanet olsun :P