Sıₗₐ Kₒçₐₖ}♡{ Sₑᵥdₐ Çᵢçₑğᵢ
Selaamm.. Bugün yine severek okuduğum bir kurgunun paylaşımı ile geldim. SILA KOÇAK imzalı bu kurgunun ilk basımını okumuştum.İkinci kitabı beklerken güzel bir sürpriz ile kitap tek kitap halinde bizlerle buluştu. Bu haline bayıldımmm..
Gelin kitabımızı bir hatırlayalım.
Sevda henüz 13 yaşındayken annesini kaybettiğinde evdeki huzuru ve mutluluğu da kaybetmişti. Babasının tekrar evlenmesine ile eve gelen üvey anne ve oğlu ile kısa bir an tekrar aile gibi olacaklarını düşünürse de Handan ve oğlu Yavuz tam bir kabus olmuştu. Babasının vurdum duymazlığı ile Sevda iyice içine kapanmıştı.Geçen zaman içinde babasının da kaybı ile evin ve holdingin kontrolü tamamen anne oğula geçmişti. Dedesi ve Sevda'nın gücü onlara yetmiyordu.
Tükenme noktasında rastladı ona. Ezel Doğan, kocaman bir aşkla sarıldı Sevda'ya. "Asla bırakmam seni, asla! " dedi. Bu aşk Sevda yı tüm prangalarından kurtardı ama sadece bir süre....Yavuz sinsice bir planla sekiz aylık hamile Sevda'yı öldü gösterdi. Bebeğini kucağına alamadan eşinden ve hayatından koparılan Sevda üç senedir Yavuz tarafından esir tutuluyordu.
Delice sevdiği karısını elleriyle toprağa veren Ezel'i hayata bağlayan ise minik kızıydı.
Üç yılın ardından hâlâ içinde ölümü kabullenemeyen Ezel kızının doğum gününde yolun karşısındaki kadınla göz göze gelir.Sevda!!
Çıldırır...,kimseyi inandıramaz, kameralar silinmiştir. Ama bu işin peşini asla bırakmayacak ve kimseye belli etmeden mezarını açılacaktır..Daha fazlası spoiler olur, ahh canım Sevda.. Kalbinizi titretecek, büyük bir aşk hikayesi.
Çok severek okudum,türü sevenler mutlaka okumalısınız ~♡