·304 syf.····Okunma: 08 Temmuz 2025 11:20 biraz spoiler!
ilk 50 sayfa:
"waaaaaaa, çok sürükleyici bayıldımmm. olaylar güzel ilerledi."
son 250 sayfa:
"ben galiba bu kitabı bi şey olacak mı diye beklerken bitirdim."
bu kitaptan herkes gibi bir şey bekleyerek başlamamıştım aslında. gece arkadaşımın evinde kalmıştım, benim de evim uzaktı "kanka bunu alıyom, yanıma kitap almamışım" dedim. ya ünlü olduğunu vs. biliyordum sarı yüz'ün reklam panolarında boy boy fotoğrafları vardı ama niye bu kadar beğenilmiş cidden anlamadım. olaylar sürekli kendini tekrar ediyor hatta durun kitabı okumayın ben size özetleyeyim.
athena liu bizim kızın yanındayken öldü.
bizim kız athena'nın kitabını çaldı.
ben bunu çalmadım, değerini artırdım diye kendini kandırdı.
çaldığı ortaya çıktı.
depresyon.
intikam düşüncesiyle çalıntı olmayan bir kitap yazdı.
normalde elbette her kitapta bir olay olacak sürekli demiyorum. ama bence 250 sayfa boyunca kitap kendini tekrar da etmemeli. yani sürekli aynı şeyler oluyor, yok twitter'da bu kadın zorbalanıyormuş, trolleniyormuş 5 sayfa sonra yine aynısı. okurken hiç şey demedim "vayyy sosyal medyanın gücünü ne kadar iyi anlatmış." ahsgdahsgahds yani gerek var mıydı bu kadar uzun bir şeye. bu kitap sadece 150 sayfa olsa cidden ortalama üstü bir şey ortaya çıkabilirmiş bence. hele sonda bir karakter geliyor intikam almak isteyen yani O KADAR ZORLAMA OLMUŞ Kİ. HSKDBGAHKSAKS aşırı güldüm o kadın gelip safsata yapmaya başlayınca. neyse, kısaca cidden kötü bir kitaptı. hafif akıcı ve üslubu güzeldi diye puan daha fazla kırmak istemedim. yine de bittiği için seviniyorum.