SARI YÜZ
2025 10. kitabı
Kitabın satış stratejisi çok iyiydi ve kandırılmış gibi hissediyorum.Bir kitabı beğenmek için şartlarım asla keskin değildir ancak bu kitap okuduklarım arasında en kötülerden biri .Evet hakkını yemeyelim bazı yerlerde adrenalinin tavan yaptığı oldu ama bunun dışında çok durağan. Sürekli döngü halinde olan olaylar okurken acaba bu kitap 300 sayfa olmasa mıydı dedirtti .Kesmen gereken yeri bilmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum .Kitap karakteri evet çaldım ben hırsızım ama gelin size manüpüle ederek haklı çıkayım derdinde gibi .Birinci kişi anlatımı da bu yüzden kitabı boğmuş .Empati yapmak için nefes almak gerekiyor ama karakter sizi o kadar ikna etmeye çalışıyorki havaya giremiyorsunuz *spoilder*Kitap biz böyle bir durumla karşılaşsaydık ahlaki değerlere bağlı kalabilir miydik demeye kalmadan diğer karakteri kötülemeye başlıyor evet ana karakter bu psikolojide olabilir ve dünya tozpembe değil ancak okuyucunun özümsemesini sağlamak yazarın elindedir .Zayıf bir roman ama yazar da genç okumaya yeni başlıyorsanız ve sevmiyorsanız sizin için hafif bir başlangıç sağlar ama okuma zevki oturmuş ağzının tadını bilen bir okursanız zaman kaybı olacağını düşünüyorum çünkü sizi kesmez .
Sarı YüzR. F. Kuang · İthaki Yayınları · 202513,3bin okunma