2025 7. kitabı
Bu kitap, zihinsel temizlik yapmak isteyenler için bir nevi “içsel arınma rehberi”. Bülent Gardiyanoğlu’nun sade ve içten üslubuyla kaleme aldığı 21 Günde Düşünce Detoksu, hayatın içinde farkında olmadan biriktirdiğimiz olumsuz düşünceleri fark etmemizi ve onlardan özgürleşmemizi amaçlıyor. Her gün bir tema etrafında ilerleyen içerik, okuyucuyu hem düşünmeye hem de uygulamaya davet ediyor. Gardiyanoğlu bu kitapta “düşünceyi dönüştürmenin” gücünü çok yalın ama etkili bir şekilde sunuyor. Duygusal yüklerden, kalıplaşmış inançlardan, geçmişin zincirlerinden sıyrılmak isteyen herkese “kendiyle yüzleşme” alanı açıyor. Özellikle “seni yoran düşünceye tutunmak zorunda değilsin” mesajı, kitabın ruhunu özetliyor diyebiliriz. Kitabı farklı kılan şey ise okuyucuyu pasif bir konumda bırakmaması. Her gün için yazılan küçük egzersizler, farkındalık çalışmaları ve sorular, adım adım bir içsel dönüşüm süreci başlatıyor. Bu da kitabı sadece bir okuma değil, aynı zamanda bir deneyim kitabına dönüştürüyor. ⸻ Kısa bir alıntı tadında cümle: “Düşüncelerini arındırdıkça, gerçek seni yeniden hatırlarsın.” ⸻ İster sabah rutini olarak ister gece kendine ayırdığın birkaç dakika içinde bu kitaptan bir günlük bölümü okuyarak başlamak, zihinsel hijyenini sağlamak için güçlü bir adım olabilir. Özellikle yeni bir başlangıç yapmak isteyenler, zihnini susturmakta zorlananlar ya da duygusal yüklerinden arınma ihtiyacı duyanlar için sade ama etkili bir rehber.
21 Günde Düşünce DetoksuBülent Gardiyanoğlu · Destek Yayınları · 202530 okunma