·528 syf.··Beğendi
···Okunma: 04 Temmuz 2025 00:00 Herkese merhaba,
Yaz akşamı denizin üstünde başıboş dolaşmakta olan yat polisin dikkatini çekmesiyle içinde bir kadın cesedi bulurlar ama kadının ciğerlerinde tuzlu su bulunmasına rağmen kıyafetlerinde tuzlu su yoktur.
Silah ihracatında son söz sahibi olan Carl Palmcrona ise evinde tavandan asılı olarak bulunur ama üstüne çıkabileceği bir eşyada yoktur etrafta.
Bu iki olay hakkında bir bağ kurmaya çalışan Joona Linna sadece bunlarla da kalmayacak olmasını daha sonra anlayacaktır.
Penelope Fernandez İsveç Barış ve Uzlaşma Derneğinin sözcüsü olarak çıktığı televizyon programında silah ihracatına ateş püskürür.
Penelope’e bir fotoğraf gelmesiyle birlikte infazcı kendisine verilen yükümlülüğü yerine getirmekte hiç bir sınır koymamakla birlikte ölüm sayıları da katliam gibi artmaktadır.
Joona Linna ve Saga Bauer, olaylar arasında ki bağlantıları çözebilecekler mi?
Yalın bir dil, akıcı ve yüksek temposu, derin kurgusuyla gerilim dolu bu eseri öneririm.
Kitap ve sevgiyle kalın.