Günaydın bugün sizlere harika bir kitap ile geldim. Yazarın kalemi ile tanışma kitabı mı oldu. Konusu, akıcılığı ,betimlemesi gayet yerinde ve sakladığı sırların gün yüzüne çıktığı, hainlerle,aşkla harmanlanmış bir kurgu.Her şey kabadayı masasının 1 numarası olan kılıç Alabeyli'nin vurulmasıyla başlıyor. Etrafı korumalarla çevrili bir adam nasıl vurulabilir demek içeride Bir Hain Var. İşte bu haini bulmak için Kabadayı masasının ve Kılıç Alabeyli tek varisi Betül Alabeyli harekete geçer .Her şeye hakim olmayı her şeyi önceden düşünmeyi seven bilen etrafındakileri kolay kolay iç dünyasına almayan bir o kadar da şüphe ile yaklaşan bir kadındır Betül Alabeyli .Kılıç Alabeyli hastanede yatarken kimsenin varlığını bilmediği kimsenin tanımadığı ama Kılıç Alabeyli tarafından özellikle yetiştirilen bir adam çıkıp gelir. Onların iç dünyasına girer Betül başlarda Fersah'tan hiç hoşlanmaz bunu kabullenemez .Bu adam nereden çıktı,babası neden çok güveniyor.Onun bilmediklerini Fedai nasıl bilebilir düşüncesi Betül'ü yer bitirir.Babasına da bir şey diyemez babasının Fersah'a bu kadar güvenmesi fersah'ın da her şeye hakim olması betülü çıldırtır .Fakat bir gün bir çatışma esnasında fersah'ın cebinden düşen bir fotoğraf Betül için dönüm noktası olur artık içlerindeki haini bulmak için fersaha güvenebilir.İçlerindeki hain bulup cezasını vermek Betül'ün en buyuk isteğidir.Ailenin en büyük kaybi ogullari Tunç ve onun yakın arkadaşı Devadır. Birbirlerini asla sevdiklerini söyleyememeleri çok Hazin bir olay sonucu kaybetmeleri ,küçük kardeşi Yusuf'un nerede olduğunu ne halde olduğunu bilmemesi Betülün uykusuz gecelerine sebep olur. Tunç'un kaybı hem de Yusuf'un onlardan ayrı ve kimsenin bir bilmediği bir yerde olması Sırların üstüne sır olmasi Sizi her sayfada şaşırtıyor. Betül tüm olayı çözmeye kendini adadı ve bunu göstermek için de eski Nişanlısından yardım almaya kadar gitti.Artık Fersah, Betül ve Kadir bir gemidelerdir gerçekten bir gemideler mi ?Tam bir Seriye giriş kitabı olarak adlandırabileceğimiz olayların devamının nasıl gelişeceğini merak ettiğim bir kurguyu sizlere buraya bırakıyorum tavsiyemdir okuyun okutun.