2025 16. kitabı
Okunma: 13 Temmuz 2025 15:12
Kitabın başları çok karmaşık ve ne anlattığı belli değil . Ortalarına doğru ilerledikçe heh işte kitap şimdi açılıyor diye bir havaya girmiştim , kitabın ününden dolayı, aslında açılıyor diyebiliriz ortasında geçen kısımlar güzel dilenciler kısımları olsun büyük efendi kısımları olsun o bilgiler yönetme biçimi olsun kıyamet alemeti olan aynanın güzelce işlenmesi ve arkasındaki hikaye olsun tatmin edici ama bana göre sonunda bir yere bağlanmıyor . İnsanlar yorumlarken ayrı ayrı olaylar ustaca bağlanıyor demiş ama katılmadığım mevzu şu bir karakter çıkıyor hiç yoktan bir anda ne oldu neredeydi diye anlamadan bi anda bizim karakterlemizin hikayesinin öncesi gününe bağlanıyolar. Bence güzel bağlantı bu değil hikayeler ayrı ayrı gidipte sonda güzel birleşse amenna ama burada durum bence daha farklı. Benim açımdan en büyük problem ise okudum ama ne okudum , bi olaylar geçti ama neler oldu tam veremedi bence . Dediğim gibi bana kalırsa kitabın bir sonu da yok çok boşta kalmış bir kitap olarak görüyorum.
Puslu Kıtalar Atlasıİhsan Oktay Anar · İletişim Yayınları · 202467,7bin okunma