2025 41. kitabı
Okunma: 26 Haziran 2025 01:36
Merhabaaa ben ve karakterlerine ve kalemine aşık olduğum yazardan yeni bir bebekle geldim ay çok güzeldi unutsam da tekrar okusam diyorum o kadar güzeldi bu kitapta birazcık Karadeniz havaları ediyor hemde ne esme konusuna gelirsek. Esme fenomen olan bir mimardır fenomenliğin yanı sıra kardeşi ile kurdukları mimarlık şirketini de yönetir Karadeniz turu yaptığı sırada gülüşüne hayran olduğu bir adamın resmini çeker ve dayanamaz "gülüşü güzel bey " diyerek paylaşır ve sosyal medyaya bıraktığı bomba ile uyur sabahına bütün medya ve ordu sallanır zira Çakır gördüğü resimden hiç mutlu olmaz ve kadının acilen bulunmasını ister oysaki Esme Çakır'ın yeğenleri ile yaptığı işbirliği ile çoktan orduya gelmiştir o halde Çakır'ın evinden aldırdığı kadın kimdi (bunu biraz merak edin çok deli bir kadın ve ben onu çok sevdim djdjd) evine geldiğinde gördüğü kadın ile şok olan Çakır Esme'nin ailesi tarafından çok sevilmesine sesini çıkarmaz kısa zamanda birbirinden etkilenen çiftimiz aşklarını yaşarlar fakat Esme'nin fenomenlik hayatı Çakır için uygun değildir (ultra kıskanç bir erkek ) bunun üzerine çiftimiz tartışır ve ayrılırlar çiftimiz barışacak mı Esme fenomenliği bırakıp Ordu'da Çakır'ın yanında kalacak mı cevabı kitapta okurken gülmekten gözümden yaş geldi aşklarından eridim ve efsane bir yan karakter kadrosu vardı Özellikle favori yan karakterlerim Anneanne ve eltisiydi favori yan karakterim Hale ve Kuzgundu o kadar güzellerdi ki keşke kitap olsalar (yazarcım duy sesimi Hale ve Kuzguna özel kitap istiyorum) daha nasıl övsem bilemedim ben çok sevdim şiddetle tavsiye ediyorum kesinlikle okuyun (Çakır'a çok aşık olmayın ama jsjsjs)
İmera FeraPayelll · Parola Yayınları · 2025264 okunma