Alice in Borderland Hakkında
Yaklasik bir iki gün önce bu diziye basladim diziyi bilmeyenler icin bir grup genç her şey sıradanken bir anda etrafindaki tüm insanlarin kaybolduğu ve bir oyuna katılmaya zorlandiklari bir yerde mahsur kalırlar. Simdii öncellikle diziye başlama sebebim genel olarak cok begenilmesi ve Squid Game'le benzer olduğunun söylenmesi. Spoilersiz yorum yapacak olursam dizi suan gayet iyi ilerliyor sosyal medyada sürekli gördüğüm kadro da yavaş yavaş oluşmaya başladı oyunlar falan zaten cok zor duyguyu falan da güzel vermisler şuana kadar gayet begendim. Spoilerli inceleme: Öncellikle ilk bölüm baya baya giriş başta ölü ya da diri adlı oyunla başlıyorlar oyun basitçe doğru kapıyı bul bulamazsan ölürsün mantığında ilerliyor ama ilk bölümden hemen bağlamıyor dizi ikinci bölümdeki oyun daha da eğlenceli ama beni asıl baglayan üçüncü bölüm oldu. S1 B3 Spoilerlar‼️‼️ Önceki oyunda Arisu Kupa gelirse bir ihanet oyunu oynanacagini öğrenmişti. Karube, Arisu, Chota ve Shinobu birlikte bu oyuna katılıyorlar. Ve ardından sadece tek bir kişinin hayatta kalabileceğini öğreniyorlar. Başta herkesin bir noktada hayatta kalmaya calismasini beklemiştim ama sonda hepsinin Arisu'dan saklanıp öleceğini de tahmin edememistim ama Karube dışında diğerlerine gerçekten çok üzülemedim. Kıza başından beri ayar oluyordum zaten Chota'ya da cok bağlanamamıştım Karube kıza evlenme teklifi edemedi ya ben ona yanarım. Bu ekip de ölünce asıl ekip kendini göstermeye basladi daha yeni basliyormus gibi hissediyorum.
İlk sezonu bitirdim buara ama GUNCELLEME YAPACAK VAKTİM YOK yarın unutmazsam inceleme yazicsm ins
Ve chisiyanin yalnız katıldığı ve oynadığı oyunlar o kadar iyiydi ki sinek papazi oyunu bitince kapatırım diye düşünmüştüm ama Jack of heartsdi galiba o kadar sardı ki birakamadim bir baktim saat olmus gece 3 ben izlemisim 3 bölüm inanılmaz bir seyir zevki veriyor
İlk sezon yorumlamasi: Basta baya tanıtım başlangıç şeklinde ilerledigi icin biraz zorlaman lazim ama 3. Bölümden itibaren daha ciddi bir hal almaya başlıyor dizi ve olaya beach'in karismasiyla birlikte asıl kadro ortaya çıkıyor kupa onlusu oyunu özellikle baya iyiydi ve sezon finali de oldukça heyecanliydi
Gerçekten tüm kartlar toplandiginda cikilabiliyor mu bu cehennemden cok merak ediyorum
Niragiden de iğreniyorum tez zamanda geberip gitmesi dileğiyle🙏🏻
Son iki bölüm git gide daha da heyecanlaniyorum kupa onlusunun sahilde cikacagini beklemiyordum bir sok oldum
Birisi bizim oglani kurtarsin Allah icin cocuk kaldı odada oyuna bile katılamıyor🥲🥲