2025 73. kitabı
ATEŞPARE 2 #kitapyorumu Sen benim ailemsin, Aşkın ve ben sadece ailesi için yaşayan bir adamım." Serinin her kitabını bir başka seviyorum. Aşırı sürükleyici ne zaman başlayıp ne zaman bitirdiğimin farkına varamıyorum. Okurken zaman dilimini kaybettim resmen, olaylar olaylar... Teknoloji ve Baybora. Aşkın'ın kendisi hakkında yaptığı bozuldu mu acaba imaları aşırı iyiydi. Pusat ve Aşkın cephesindeki atışmalar da bildiğiniz gibi devam. Pusat'ın şaşkın halleri, Aşkın'ın kılık değiştirmesi Pusat'ın onu tanımayıp Ateş'e laf saydırması en çok güldüğüm kısımlardandı. Aşkın ve Ateş kısımları favorim oldu. Adam sevdiği kadına aslan icat etti. Çıta daha ne kadar yükselebilir? Bu ikilide aşka dair kabulleniş gerçekleşiyor ama aralarında güven problemi var bunun etkileri göz önündeydi. Buna bir de birbirlerini kaybetme süreçleri eklendi ikisi de aynı duyguyu en derinden hissediyor. Bu da bazı hisler de daha emin olmalarını sağlıyor. Ve şuna değinmeden geçemeyeceğim yine Pusat'ı kuma olarak görüp ona da bu konu hakkında laf sokmaları es geçmiyor. Fazlasıyla keyif alıyorum bu kısımları okurken gülmeden duramıyorum. Özel bölümler vardı hem Kaptan hem de Pusat ağzından. İkisini de ayrı sevdim. Kaptan'ın geçmiş hayatına dair bir şeyler öğrenmeyi çok istiyordum tam bir gizem abidesiydi. Öğrenince de kalp kırıklıkları oluşturdu ne yazıkki. Pusat ise nasıl mükemmel bir âşık. Ağzından yazılmış bölümü okurken buna bir kez daha tanıklık ediyoruz. Bahar'a içi gidiyor ve öyle tatlı davranışlar sergiliyor ki bizim de içimiz gidiyor. İşlenen cinayetler de diğer kitaplara oranla daha vahşi geldi bana. Birini okurken kanım dondu diyebilirim. Tüm duyguların yine zirveye çıktığı bir kitaptı. Soluksuz okudum.
Ateşpare 2Ceren Melek · İndigo Kitap · 20252,916 okunma