i felt that kitabı
2025 4. kitabı
Okunma: 15 Temmuz 2025 00:00
Selamlarr ben geldim. Sadece kapağına ve ismine baksam asla okumayacağım ama arka kapağını okuyunca içimde bişeyler hissettiren bir kitapla karşınızdayım. İlk olarak hiç böyle radyoculukla ilgili bir kitap okumamıştım biraz da ön yargılıydım doğrusu ama kitap o kadar güzel anlattı ki değişik bir sektörü tanıdığım için mutlu oldum. Kitabı okurken maalesef araya zaman girdi ve aynı hissi alamayacağımı düşünmüştüm ama kitabın en güzel tarafı duyguları çok güzel anlatmasıydı bence. Normalde 5 veya 6 vereceğim kitaba 7 vermemin sebebi kesinlikle bu ha bide son 20 sayfası heycanla okudum çok güzeldi. Kısa kısa karakterlerden bahsetmek istiyorum Shay’in yaşadıkları o kadar gerçek ki kadın düşmanı bir patron,hayali olan sunuculuk işi ama bunun için fiziksel olarak yeterli hissetmemesi, yapımcı olup sevdiği iş diye her türlü şeye göz yumması, bağlanma korkusu, etrafındaki herkesin mutlu bir yaşamı olup hayatına devam etmesi ama kendisinin bir noktada takılı kalması… Hepsini o kadar hissettim ki o yüzden beklediğimden daha çok sevdim Shayi. Köpek sahiplendiğinde çokk mutlu oldum o yalnızlık hissinden kurtulsun istedim onu da seven birisi var artık demek istedim. Dominic’e gelirsek aslında çok bahsedicek bir özelliği yok bence iyiydi güzel fix romcom erkeği gibiydi sadece o kadar özgüvenli durup aslında kendi içinde kötü hissetmesi diğer karakterlerden ayıran özelliğiydi. Ama genel olarak fazlasıyla gerçekçi olaylardan oluşması beni daha çok bağladı. Kitabın aralarında radyo dökümüne yer vermeleri, radyoculukla ilgili yeni bilgileri öğrenmeyi çok sevdim. Aşırı güzel bir kitap olduğunu düşünmüyorum ama okuması keyifli(?) ve i felt that diyebileceğiniz bölümlerden oluşuyo. Boşluktaysanız bakabilirsinizz bence.
Eski Sevgili MevzularıRachel Lynn Solomon · Yabancı Yayınları · 2022369 okunma