±9.5 Hafta
"Hayat çok sert bir tokat attı bana. Yıkılmadım ama savruldum. Düşebilirdim ama tutundum yine hayata. Belki o artık beni istemiyordu ama benim ne kadar inatçı olduğumu bilmiyor muydu?"
Doğuştan kalbinde sorun olan yazarımız, ilk olarak çocukken geçirdiği ameliyatı ve daha sonrasında da pandemi zamanında tekrar nükseden hastalığının ve tedavi sürecinde yaşadıklarını anlatmış kitabında. İyileşme ve hastalığı sürecinde moralini asla bozmayan, ilaçların etkisiyle bazen kabus gören, içsel sorgulamalar yaşayan, yaşamla ölüm arasındaki o ince çizgide annesinin kaybına rağmen hayata sımsıkı tutunan biri. Asla pes etmeyen bir kalp...
Aslında hepimize bir ders niteliğinde bu kitap. Ne olursa olsun moralimizi yüksek tutmak hastalığı yenmekte çok önemli. Beden iyileştikçe ruhun da iyileştiğine çok güzel bir örnek.
Kitabın içinde yer alan karekodlarda ise yazarımızın yazmış olduğu şarkılar mevcut. Oldukça duygusal bir o kadar da güçlü yazarımızın hikayesini sizler de okumalısınız.
Yıldızlarda belki de mutluluk
Gökyüzüne çıkmak için kanatlarım mı olmalı?
Enerjinizi geçmiş olaylara odaklamayı bırakın, çünkü hayat israf edilemeyecek kadar değerli.