Ekmegin tuzun hakki adina !
Ya yazmicaktim, sonucta ben de bir yazarim.
Ama ?
Bu kadar cok agiz dolusu ovulunce, bu sikkomedya ya sosyal medya her ne bomsa bu kadar gozume gozume sokulunca, o da Yetmez dogum gunumde, bir kac hafta once yakin bir arkadas tarafindan hediye gelince, hakkinda onlarca "ilham" verici yorumu duyunca/okuyunca
Mecburen okumaya basladim.
Dedigim gibi ben de bir yazarim. Hayatim doktora dahil egitimim bu eksende gecti, musade edin de 2 cift kelam etme hakkim olsun; belki akli basinda birileri "bilgi veya fikir" sahibi olur;
Neyse ya cok uzatmicam,
Oykulerimden birinde karakter birden feryqt edip; "yoruldum insanlardan ve insan olmaktan, ormanlara kactim. Agac oldum. " diyordu.
Seneler once bu pazarlama numarasini "boksor bocek" diye bir kitap icin de yapmislardi.
Sonuc?
Cop.
Osuruk.
Velhasilkelam,
oyle cogunlugun onerilerine ve fikirlerine fazla kulak verirseniz, sonunda kendinizi "KEKO RAP" dinliyor bulursunuz.
Geciniz lutfen,
160inci sqyfada falan bi sinir kitabi duvarq firlattim. Bilare ara ara 5 10 sayfa okuyup, sene sonuna kadar bitircem mecburen hediye eden kimseye ayip olmasin diye..
Yawrucum Sen Yallah irana,
Siradaki lutfen !
Şehit!Kaveh Akbar
Not: tatilde bu yorumu telefondan bi oturusta, aklimdayken yazdim, typo hatalari olabilir.