Aşk Yanığı Adlı şarkım
Aynı sokakta farklı yollara sapmışız Aynı kelimelere başka anlamlar katmışız Ben dünde kalmış, yarına seninle tutunmuşken Sen aynı masala farklı sonlar yazmışsın Zaman durmuş tüm saatleri artık ayrılığa kurmuşuz Kimse söndüremez, aşktan geriye kalan bu sessiz yanığı Kendimle mecburen yüzleşiyorum Adınla, halime iç çeker kıyametler yaşarım Ne sen varsın artık ne ben eski yerinde Aşk, sessiz bir yangın gibi kalır adamın içinde Düşlerimizin sokağını bir başıma dolaşıyorum Bir zamanlar kalbimizi birleştiren Eskimeyen o şarkıları duyumsadım Şimdi her notası, adım adım yaralarken Sessiz bir ayrılıkla ruhumu delip geçiyor Kırılmış hayallerin sesiyle uyanmışım Bir seni, bir de kendimi affedemedim Kendimle mecburen yüzleşiyorum Adınla, halime iç çeker kıyametler yaşarım Ne sen varsın artık ne ben eski yerinde Aşk, sessiz bir yangın gibi kalır adamın içinde Bütün “keşke”ler, saklı aynalarda birikir Geriye bakar yok olmuş bir aşka ağlarsın Kendimi unuttuğum bir aşkın ardından Kalbimi geri almayı öğrettin sonunda Kendimle mecburen yüzleşiyorum Kalbim seninle olan savaşı bıraktı sonunda Artık ne seninleyim ne sensizim aslında Aşk, en çok içten seveni yakar ayrıldığında
Müzik