Kisisel gelisimden öte..
2025 6. kitabı
Okunma: 19 Temmuz 2025 20:43
Günümüzde pek popüler olan evrenden isteme, evrene mesaj gönderme, manifest etme vs gibi abukluklarla karistirilmasin. Yazar kitabinda basarili olmak isteyen bir insanin once bir seyi saplanti seklinde arzulamasi gerektigini ve bu arzusunu gerçeklestirmek için gayretle, bir aksiyon planiyla ve kendi olusturdugu akil grubuyla hareket etmesi gerektigini anlatiyor. Yani oturdugun yerden istemek degil çalisma ve aksiyon almak gerekiyor. Bu size zor geliyorsa bence bu kitabi okumayin! Kitabin ismi sizi yaniltmasin bu siradan bir kisisel gelisim kitabi degil. Hafife alinmamasi gereken, kesinlikle herkese tavsiye ettigim ve basucu kitabi yapilip gerektikçe basvurulmasi gereken bir kitap. Yazar kitaptaki methodlari uzun yillarca en basarili insanlarla çalisarak onlari gözlemleyerek olusturmus. Hayatta herhangi bir konuda basarili olmak için bir insanin içinde neleri barindirmasi ve neleri yapmasi gerektigini en önemlisi de basarisiz olmasina neden olan korkularindan nasil kurtulabilecegini anlatan önemli bir çalisma.
Kişisel Gelişim
Think and Grow RichNapoleon Hill · TarcherPerigee - Penguin Books · 20053,285 okunma