···Okunma: 08 Ocak 2025 13:33 DİKKAT! OKUMADAN ÖNCE YANINIZDA BOL BOL PEÇETE BULUNDURUNUZ
Bu kitap yüreğime dokundu… Halit Ertuğrul’un kaleminden çıkan Aysel,sadece bir hayat hikâyesi değil; aynı zamanda inanç, değişim, umut ve kurtuluşun en derin haliyle işlenmiş bir yaşam mücadelesi.
Aysel’in yaşadıkları beni derinden etkiledi. Hayatta ne kadar büyük kırılmalar yaşarsak yaşayalım, doğru bir rehberle, samimi bir inançla ve içten bir dönüşle her şeyin değişebileceğini gösteriyor. Kitabı okurken bir yandan Aysel’e üzülürken bir yandan da onun iç dünyasındaki değişimi hayranlıkla takip ettim.
Halit Ertuğrul’un dili oldukça sade ve akıcı. Bu da kitabı okurken sanki karşımda biri bana hayatını anlatıyormuş gibi hissettirdi. Her sayfada kendimden, çevremden, toplumdan izler buldum. Özellikle gençlerin, arayış içinde olanların ve zorluklarla boğuşanların mutlaka okuması gereken bir eser olduğunu düşünüyorum.
Okuduktan sonra sadece bir kitap bitirmiş olmadım; aynı zamanda bir hayatın değişimine, bir insanın yeniden doğuşuna şahit oldum. İçimi burkan ama aynı zamanda umut aşılayan bu kitabı kesinlikle tavsiye ederim.