2025 109. kitabı
Herkese merhabalar. Bugün kalemiyle yeni tanıştığım bir yazar ile geldim. İpek Kocaman 'ın 9.5 Hafta kitabı . Konuya gelecek olursak; doğuştan kalbi delik olan yazarımızın ameliyat sürecini , pandemi sürecinde tekrar sağlık sorunlarının ortaya çıkmasını okuduk . İlk önce korkudan hastaneye gidememesini , sonuçlardan korkmasını, hastaneye yatmasını sonra tekrar hastane yolculuğunu bizlerle paylaşmış. İnsanların hastalık sürecinde ne kadar güçlü, sabırlı olması gerektiğini bizlere göstermekte . İnsanların psikolojik olarak moralini güçlü tuttuğunda hastalığı atlatma ve tedavi sürecinde ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seren bir nokta . ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Akıcı, dilinin sadeliği bakımından bir çırpıda okunan eserlerden birisi oldu . Kitabın sonunda barkotlarla yerleştirilen 5 müzik var . Hepsi de birbirinden sakin, olumlu, iyi hissettiriciydi. Herkesin rahatlıkla okuyabileceği kitaplardan birisi olarak tavsiye ederim. Yazarımızın kalemine sağlık. ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ. ㅤ@ipekkocamano Çalıkuşu #calikusuluukitaplarr. ㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ #kitap #okudumbitti #9.5hafta #ipekkocaman #books #bookstagram #reklamdeğil #tavsiye
9.5 Haftaİpek Kocaman · Profil Kitap · 2025130 okunma