2025 111. kitabı
Okunma: 13 Temmuz 2025 23:16
Vanccover Fırtına serisinin üçüncü kitabı Flört Koçu yorumumla geldim. Son zamanlarda spor romantizm türünde çok fazla kitaplar okuyoruz. Bu serisi benim en sevdiklerim içinde yer alıyor. Arkadaşlıktan aşka doğru giden bir hikaye okuyoruz. Seride ana karakterin yanında yan karakterlerinde bolca yer aldığı, arkadaşlığın en güzel şekilde hissedildiği bir kitaptı. Darcy sekiz yıllık ilişkisini bitirmiş ve en yakın arkadaşı Hayden'in isteğiyle onun yanına taşınmıştı. Üniversiteden arkadaş olan ikili çok iyi anlaşıyordu. Matematik ve istatistik onun tutkusuydu fakat eski erkek arkadaşı yüzünden geri plandq bırakmıştı rakamları. Kendinden ödün verdigi sadece bu değildi. Giyimi, saç rengi kısacası hayatında Kit nasıl istiyorsa öyle davrandığını fark etti. Hayden onun kabını kırmasında en büyük yardımcı oldu. Hayden, profesyonel hokey oyuncusu, savunma hattının en iyisi ve kadınların gözdesiydi. Lise yıllarında yaşadığı olaydan dolayı herkes onun hakkında çapkın, ilişkiyle işi olmayan biri olarak düşünüyordu. Darcy'i ilk gördüğü anda etkilenmiş ama yakın arkadaşı Kit ondan önce davranmış ve duygularını kendine saklamıştı. Darcy, bağlılık olmadan ilişkiler nasıl olur hiçbir şey bilmiyordu. Bunun için Hayden'den flört koçu olmasını ister. İşte bundan sonra neler olacak tahmin edebiliyorsunuz. Kitabı sevdim evet ama arkadaşlıktan aşka beni yoran bir kurgu oluyor. Birbirlerine yakınlık gösterip sonra arkadaşız, iyiyiz dediklerinde ben de bir şeyler kopuyor Hayden çok tatlı düşünceli biriydi. Darcy olumlu yönde değişimi çok iyiydi. Favorim hâlâ ikinci kitap ama sırada huysuz Alex ve takımın doktoru George hikayesi var ve onların kavga dolu ilişkilerinin nasıl olacağını merak ediyorum. Seriyi kesinlikle tavsiye ederim.
Flört KoçuStephanie Archer · Juno Kitap · 2025195 okunma