İmera FeraPayelll
Selam size kalemini sevdiğim aşkı yazan kadın #payelll 'in , yine aşkı dolu dolu yazdığı Karadeniz temalı kitabı ile geldim . Yazarın daha önce kitaplarını okudum bir çok kitabı benim için özeldir . Limonlu Aşk kitabının yeri ayrı çünkü kalemini onunla tanıdım sevdim .
Evet yine aşk var ama bu defa karakterlerimiz deli dolu Esme fenomen kızımız iş için karadeniz turuna gidiyor .
Adamın birinin gülüşüne hayran oluyor.İzinsiz adamın fotoğrafını çekiyor. Ordu ,Trabzon derken yine karşılaşıyorlar tabi Çakır kızın farkında değil sadece ,adamımız arkadaşı ile sohbet ederken arkasında bir kadının ben metropol insanıyım burda asla yaşayamam sözüne kulak misafiri oluyor. Esme'ye bir ah ediyor biraz da kızıyor, nerden bilsin ah dönüp dolaşıp onun ayağına dolansın . Esme İstanbula dönünce gülüşüne hayran olduğu adamda aklı kalır , sosyal medya hesabından adamı paylaşır . Çakır Efe artık en çok konuşulan kişi olarak gündeme oturur. Delirir tabi izinsiz paylaşılmak hiç beklediği bir şey değildir. Hemen avukatlarını arar sizce neden ?
Esme kendi ayağı ile Ordu'ya geliyor. Tabi bütün olaylar bundan sonra başlar . Ben çok cesur buldum kendisini ama ya herşey çok farklı olsaydı. Kitapta daha ne mi var .
Şiveli kaynana mi dersiniz. Beş görümce mi . Hele her odadan firlayan yeğenler . Tabi kabus değil komedi . Birde Çakır'ın ninesi var nasıl anlatsam bu başka nine Esme burda hem Çakır'ın ailesini hemde Ordu'da yaşama dair her şeye az çok tanık olur .
Çakır Efe ağır başlı bir adam zengin Fındık kralımız . Mantığı ve kalbi arasında savaş başlar. Esme ne yapacak sizce ?
Yan karakterlerden ben kuzgunu çok sevdim geçmişte yaşadığı acı kalbimi burktu üzüldüm onun adına
Yüzümde bol bol gülümseme ve kahkaha oluştu . Ordu'ya gidip göresim geldi vallah.Kitap bana çok iyi geldi size Kesinlikle tavsiyemdir.