Bir serinin daha sonuna geldik;)
2025 20. kitabı
Okunma: 24 Temmuz 2025 00:00
Güzel bir serinin güzel bir final kitabı. Bu kitap hakkında çok fazla şey söylemek istemiyorum çünkü kitapta hep olaylar değişiyor. Yeni planlar yapılıyor, başka planlar bozuluyor. Yani olay döngüsü sürekli değişiyor ve bence bu okurken eğlenceli olduğu için çok spoilere girmeyeceğim. Kitapta Tella ve Scarlett anlatan bölümler şeklinde ayrılıyor ve bu kitapta Tella ya daha fazla ısındım. Scarlett ve Julian arasındaki uyum çok tatlıydı, Julian kesinlikle en sevdiğim erkek karakterlerden birisi oldu. Legend karakterine çok yükselemedim o da zaten Tella yı seviyor ama kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor. En sinir olduğum şey. Ama Vale ve Tella sahneleri çok eğlenceliydi. Okurken aşırı derecede gülmüştüm. Bence olaylar ve eğlenceli diyaloglarla bu kitap 2. kitaptan daha güzeldi. Bu seri gidişat bakımından güzel ilerlese de ben bu seri de daha fazla Caraval oynunu hissetmek isterdim. Yinede her haliyle güzel üçlemeydi. Bugünlükte bu kadardı. Kitapla kalın hoşça kalın
FinaleStephanie Garber · Dex Kitap · 20211,022 okunma
Merhaba kırık bir kalp serisini okudunuz mu bir de bu üçüncü kitapta jacks karakterinin sahneleri var mı
zuzu•zuzy
Kırık bir kalp serisini daha okuyamadım ama güzel olduğunu söyleyen çok sayıda insan var ve üçüncü kitapta jacks bulunmakta. Benimde okurken en eğlendiğim sahnelerdendi diye hatırlıyorum😊