2025 32. kitabı
Herkesin hayatında ilerleyemediğini, takılı kaldığını düşündüğü, değişim için umudunun kalmadığı veya büyük bir değişimin ardından nasıl toparlayacağını bilemediği bir dönem olmuştur. Bu kitap tam olarak hayatın bu evresini yaşayan insanları konu ediniyor. Henüz hayatının başındaki genç bir kız, lise hayalini gerçekleştirmeye çalışan bir adam, okulunu büyük bir hevesle bitirmiş ama iş bulamamış bir genç, kariyerinin ortasında anne olmuş bir kadın ve emekli olup boşluğa düşen bir adam. Hepsi hayatın farklı aşamalarında. Çoğu insan bu tarz dönemlerde bir kısır döngüye hapsolur. Halbuki her zaman yeni deneyimler için fırsat vardır. Hayatınızın değişmesini istiyorsanız adım atmak zorunda kalırsınız ama bazen cesaret bulamazsınız veya konfor alanınız güvenli ve rahat olduğu için adım atmak istemezsiniz. Sonuçta kendinize ve başarabileceğinize olan inancınızı kaybedebilir ve kısır döngüye girersiniz. Bu kitap bazı kararlar almak ve harekete geçmek için ilham verici. Belki size de yol gösterir. "Bir gün yapacağımı söyleyip dursam da en sonunda bir hayal olarak kalır belki de." "Hayal olarak kalacak demek. Bir gün dediğin sürece, o hayalin asla sonu gelmeyecek." Aradığın Şey Kütüphanede Saklı
Alıntı
Aradığın Şey Kütüphanede SaklıMichiko Aoyama · Domingo Yayınevi · 20244,713 okunma
Ben sever miyim bunu
Zeynep