Hayatımda okudugum en güzel kitaptı desem asla yalan söylemiş olmam. Bugun 200 sayfa okuyup gece 4te kitabi bitirmis bulunmaktayım. Bu kadar sürükleyici bu kadar etkileyici bir dünyadan koptuğum için bir boşlukta hissedererek yazıyorum bu yazıyı.. Yazarın anlatim diline, kurgu zekasına tek kelimeyle hayran kaldım. Elimde aldigim gunden beri (4 gün önce) kitabın her kelimesi beni kitabın içine sürükleyen bir nehir gibiydi. O nehre kapıldım ve beni mükemmel dünyasina götürmesine izin verdim. Her sayfada o nehirden kana kana içmek kitabı asla bırakmak istemedim. Öyle ki bırakmak istemesem de bu kitaptan ayrılmak da istemedigim icin bikac gun okudum. Ne söylesem kelimelerim kifayetsiz kalır. Hayatımda okudugum en akıcı kitaptı. Sanki kitabı okumuyordum gözlerimin önünden muhteşem bir filmin sahneleri geçiyordu. Bu filmi hic bitirmek istemesem de sonunu öyle getirmek istedim ki sonunda bitti. Tadı damağımda kaldigi icin serinin geri kalan 3 kitabini bir çırpıda okuyacagima eminim. Boyle bir kurguyu ölmeden önce okuyabildigim icin kendimi cok sansli hissediyorum. Ve herkese ölmeden önce bu kitabı okumasını şiddetle tavsiye ediyorum.. <3