2025 108. kitabı
Okunma: 25 Temmuz 2025 10:04
𝙷Ü𝙼𝙴𝚈𝚁𝙰 ♡}{♡𝙱𝙸Ç𝙰𝙺 𝚂𝙸𝚁𝚃𝙸~𝙷Ü𝙺Ü𝙼𝙳𝙰𝚁 𝕾𝖊𝖓𝖎 ö𝖑𝖉ü𝖗𝖊𝖓 𝖐𝖚𝖗ş𝖚𝖓 𝖇𝖊𝖓𝖎 𝖞𝖆ş𝖆𝖙ı𝖗 𝖒ı 𝖘𝖆𝖓ı𝖞𝖔𝖗𝖘𝖚𝖓? Selamlar.. bugün kalemini çok sevdiğim sevgili @humeyraao dan muhteşem bir dönem kitabı ile geldim. Öyle bir dönem ki; gazinoların,assolistlerin ve kabadayılık kavramının tam anlamıyla yaşandığı bir dönem. Müthiş bir tutku ve bağlılığın can bulduğu iki karakter İskender Oğuzbeyli ve sahnelerin en ünlü solisti Cavidan. Şimdiden uyarayım onların rüzgarına kapılıp gideceksiniz... Ben dijital platform üzerindende biraz okuduğum için nasıl güzel olduğunu biliyordum ama 4.bölümden sonrasını kitaptan okudum. İskender hükümdarsa, Cavidan da bir o kadar hükümran bence, ikiside tam birbirine göre. Hele de Cavidan ın yaptığı o hamle kesinlikle İskender için neler yapabilir kanıtladı. Fırtına gibi bir kurgu spoiler olmasın istiyorum. Kitabın kapağını kapatırken merak ettiğim çok fazla şey vardı. Serhan'ın içinde gizlediği o aşk beni çok şaşırttı. Bu işin sonu nereye varacak aşırı derecede merak ediyorum. Ayrıca Ali ve Şahnar hikayesi var ki o ayrı bir dava. Ama bunların hepsini kitaptan okuyacaksınız şimdi sizler için kısaca konusuna geçiyorum. Cavidan ünlü bir assolistir. İskender Oğuzbeyli ise Ankara'nın hükümdarı olarak bilinir. İkilinin adı konmayan fakat hissedilen güçlü bir bağı vardır. Yıllardır ne Cavidan'ın yanında biri ne de İskender'in hayatında biri görülmemiştir. Bir gün Cavidan'a gelen ahlaksız teklifin farkına varan İskender bunu yapanın ise can dostunun kardeşi olduğunu öğrenir ve cezasını keser. Fakat bu dünyada her şeyin bedeli vardır. Masa İskender den hesap soracaktır.. Devamı tüm heyecanı ile Bıçak Sırtı kitabında sizleri bekliyor!
Bıçak SırtıHümeyra · Guardian Yayınları · 2025174 okunma