2025 15. kitabı
Okunma: 18 Temmuz 2025 01:01
Herkese Merhabalar Bugün sizlere @kemalsukrusevindik 'in kaleminden güzel bir romanla geldim. Bazı hikâyeler vardır, okurken sadece bir karakteri değil, kendi yolculuğunuzu da keşfeder gibi olursunuz. Ali Rıza’nın hikâyesi tam da böyleydi. Kitap, Ali Rıza adında bir öğretmenin hem kendi hayatıyla hem de karşılaştığı zorluklarla mücadelesini anlatıyor. Ali Rıza doğru bildiğini söylemekten çekinmeyen, kalemiyle savaşan biri. Yazdıkları bazılarını rahatsız ettiği için sürgünlere gönderiliyor, sorgulanıyor ama her defasında yeniden ayağa kalkmayı başarıyor. Hayatında en büyük destekçisi annesi Nergis Kadın. Onun sevgisi, sabrı ve direnci Ali Rıza’ya her zaman güç veriyor. Yolda tanıştığı dostlar ve karşılaştığı iyi insanlar da ona umut aşılıyor. Kitap bize hâlâ iyiliğin var olduğunu hatırlatıyor. Hikâyenin merkezinde ise aşk var. Ali Rıza için aşk, sadece kavuşmak değil; aramak ve bazen de sabırla beklemek. Çünkü beklemek, umudu kaybetmemek demek. Okurken hem hüzünleniyor hem de umudun gücünü hissediyorsunuz. Bazı satırları içinizi acıtıyor, bazıları ise yüreğinize dokunuyor. Kitabı bitirdiğinizde Ali Rıza’nın yolculuğundan bir parça sizde kalıyor. Ali Rıza’nın hikâyesi, hayatın tüm yüklerine rağmen yeniden ayağa kalkmanın öyküsü. Her düştüğünde daha da kök salan, her kayıpta umudu yeniden büyüten bir öğretmenin hikâyesi. Onun kalemi; adaletsizliğe karşı duran, unutulmuş sesleri hatırlatan bir direniş. Yazarın kalemiyle bu kitabi sayesinde tanışmış oldum ve iyiki de okumuşum diyorum. Beni çok etkileyen güzel bir kitaptı tavsiye ederim. @kemalsukrusevindik İLKNUR • #kitapdoktoru #kitapdoktoruedebiyat #kitapaşkı #kitapönerisi #bookstagramturkey #kitapdoktoruyorumluyor #bookstagram #kesfet #kesfetteyiz #okudumbitti #okuyorum
Minik Isırıklı İncirKemal Şükrü Sevindik · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 202589 okunma
Tüm emekleriniz için teşekkürler, okuyan gözleriniz yazan elleriniz dert görmesin, saygılar..