·480 syf.····Okunma: 26 Temmuz 2025 23:59 Hellooo
Son yılların en en en yakıcı sıcaklarından birini yaşarken herkese selamlar
Peşpeşe okuduğum vasatın altındaki kitaplardan sonra beni asla yanıltmayacak o seriye sığındım. Robert Hunter serisine.
Uff evet biliyorum! Seriyi bu kadar hızlı okumanın sonunda kitaplar bitecek ve ben sığınağımdan olacağım ama ne yapabilirim ki kendimi durduramıyorum -,-
Bu seferki seri k.tilimiz sınırları zorlayacak bir intikamın peşinde. Yani bunu utanarak söylemek istiyorum ki katilin intikamına bir miktar hak vermiş olabilirim. Haa planlanan o c.nayet şekillerine gerek var mıydı orası tartışılır.
Dedektifimiz Robert Hunter kendisine gelen telefonu yanıtlar, hattın ucunda sınırları zorlayacak bir katil vardır ve katil ondan belkide gelmiş geçmiş en acımasız cinayeti verdiği ip adresine bağlanarak canlı izlemesini ister.
Bu kadarla da kalmaz Hunter'dan kurbanı öldürme şeklini seçmesini ister. Yansın mı? boğulsun mu? Sadece bu kadar da değil, cinayetlerin devamı daha acımasız daha canice olur. Katil ikinci c.nayetini herlese canlı oylamaya açar ve insanlar ciddi ciddi oy vermeye başlar.
Bu anlarda kanım dondu! Adamın zekası Hunter'ın zekası ile ölümüne kapışıyor!
Ponçiğim Garcia ise belki de hayatının en büyük sınavını bu soruşturmayla veriyor. İçin rahat olsun bebeğim o bölümlerde bende en az senin kadar yıkıldım!
Bir de birşey soracağım! Sizlerde kitabı bitirdikten sonra benim gibi internette tarantula şahinini araştırdınız mı? Oofff ne kahrolası birşeydi öyle!
Teşekkürler sevgili yazarım sayende entomofobi listem yeniden güncellendi!
Yazacak onlarca kelimem var ama ben artık sadece bu seriyi alın OKUYUN ve OKUTUN demek istiyorum.
KitapRüyasından Sevgilerle