Ben senin 'az'ına kurban olurum...
Varsın böyle olsun varlığın yeter Ben senin azına kurban olurum Ne yazmışsa Allah nasip ve kader Ben senin yazına kurban olurum Dersen ki bekleme hayır yok benden İstemem desen de gücenmem senden Ne sebeb ararım ne başka neden Ben senin nazına kurban olurum Canım istiyorsan işte senin al Vız gelir inan ki zehir olsa bal Gönül telimde sen ne istersen çal Ben senin sazına kurban olurum Senin her gülüşün düğündür bana Saçından tel kopsa zulümdür bana Ahuzar edişin ölümdür bana Ben senin sızına kurban olurum Derdinde benimdir keder eklemem Biçare yarama şifa beklemem Eller gibi şeker serbet istemem Ben senin tuzuna kurban olurum Başka bir sevdaya düşersen şayet Tutarım dilimi inmezse ayet Seni sevdiğime duymam nedamet Ben senin kuzuna kurban olurum Çalarsa kapını gün olup ağyar Vurursa bağını boran tipi kar Gül açıp dalında gelmezse bahar Ben senin güzüne kurban olurum Ters dönse de dünya dönmem sözümden Senden gayrı bir şey çıkmaz özümden Bir damla düşerse benim yüzümden Ben senin gözüne kurban olurum Bilmem ki ne zaman nasıl nerede Ne şarta hacet ne mühür senede Nur cemalin görsem bir gün senede Ben senin yüzüne kurban olurum Nasılsa o dilin beni vuracak Farketmez boynuma söz yada bıçak İsmail bu kadar teslimdi ancak Ben senin sözüne kurban olurum Yusuf Maral
Şiir