Beni Geride Bırak incelemesi
2025 69. kitabı
Gerçekten akıl sağlığımı korumak için çok uğraştım, karakterleri yaşadıkları yaşıyor oldukları olayları. Kendimden çok ödün vermeye çalıştım okurken ama yok yani bende de bir yere kadar. O bir yerde bu kitap oluyor sanıyorum ki. Ben bu kitapı çok merak ediyordum okumadan elime geçmeden önce o kadar çok okumak istiyordum ki yani elime geçse de okuduğum kitapı yarıda bırakıp bu kitapa koşabilirdim. Ama işler tabikide düşündüğümüz gibi gitmedi aksine ben bu kitapı yarım bırakmamak için başta da dediğim gibi çok kendimden ödün verdim ne olursa olsun kitapı bitiriyim de seviyor muyum sevmiyor muyum onu sonra görücektik. Çünkü belki sizinde öyle huylarınız vardır bir kitapı yarım bırakmak hiç bana göre değil. O yüzden allem ettim kallem ettim kitapı bitirdim. Çok şükür yarabbim jsjsjsj Konusundan hiç bahsedemeyeceğim çünkü girersem o yollardan çıkmam bayağı zor olur ki ben bile kitapa başlamadan arka kapağını bir okuyayım dedim 2 kere baştan bir daha okudum. Ben gerçekten bu kitaptan beklediğim karşılığı hiç bir şekilde alamadım baştan sona "bitsede gitsek" tarzında okudum hiç bir olayda bir heyecanlanma ölen karakterlere üzülme zerre bir duygu yansıtamadı bana ve en çokda üzüldüğüm şey kapağının bu kadar güzel tasarlanması ama içinin bedbaht olması. Çok büyük umutlarla başlamıştım ama anlamış olduk ki kitapı kapağına bakarak yorumlamayacağız hiç bir zaman. Sonra olan 400 sayfa okumuş okuyucuya oluyor. SOİLER OLABİLİR! Bu arada kitapta kadın karakterin sevdiği adama karşı olan sadakatine hayran oldum gerçekten. O kadar kafam karıştı ki yani ilk başlarda ben ikizi ile olacak zannediyordum sonra baktım diğer adam ile oldu derken tekrar ikizi ile bir şeyler yaşadı. Sonrasında ne kadar çok kızın elinde olmayıp yazarın elinde olsa da taciz sahnelerinin olması gerçekten beni çığırın dan çıkartan şeylerden bir tanesi Yani bilmiyorum git gide kitaplar iyice saçmalıyor mu yoksa bana mı öyle geliyor. Yinede okuyup sevenlere saygım sonsuz herkes aynı şeyleri sevicek sevmiyecek diye bir şey yok eğer beğendiyseniz ne güzel. Yani karanlık romantizm yapacağız diye kitapın içine etmiş yazar daha çok. Kırk yıl düşünsem bizim türk yazarların asker kurgularını özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi özellikle Gökçen kitapı (yeri ayrıdır bizde jsjsjsj) Ama bana sorarsanız hiç tavsiye etmiyorum eğer okumayı düşünenler varsa da keyifli okumalar diliyorum Bir başka kitap incelemesinde görüşmek üzere hoşça kalın Beni Geride Bırak K. M. Moronova
Beni Geride BırakK. M. Moronova · Pukka Yayınları · 2025487 okunma
2.646 Gösterim
Çok büyük umutlarla alıp okudum ama berbat ötesiydi. Karakterleri son ana kadar öldürmeyip sonda yaptıkları çok saçmaydı. Ay her şeyi çok kötüydü nefret ettim.
Critical girl
Haklısın bende büyük umutlar ile başlamıştım ama malesef baştan sonuna kadar hüsran
bok gibiydi gerçekten iyi ki bunları söyleyen insanlar var eleştirin gerçekten çok iyi.
Critical girl
Teşekkür ederim okurken zor olsa da eleştirisini yaparken doya doya yazdım 😄
Okudugum en iğrenç kitaplardan biriydi🤮 hele ikizi ile kızın yaşadıkları 🤮🤮🤮😤
Gerçekten çok kötüydü
Nasi yani başrol erkeğin ikiziyle mi oldu?
Critical girl
Hayır tamamen birlikte olmuyorlar sadece o işi yapmalarına yardımcı oluyorlar birbirlerine